Βλέπουν Τζαβέλλα στο λιμάνι

Από Μάκης Σταθάτος
Βλέπουν Τζαβέλλα στο λιμάνι

Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού έχει μπει ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος θεωρείται από τους «ερυθρόλευκους» ότι μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Γρηγόρη Γεωργάτο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» ο αμυντικός του Πανιωνίου βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους στόχους των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν ότι ο 22χρονος άσος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είναι πρώτος στις ασίστ στο πρωτάθλημα με 11 συνολικά, όσες έχει και ο Τσεσνάουσκις του Εργοτέλη.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Πανιώνιο εκπνέει το καλοκαίρι ρου 2012 και η ρήτρα του φτάνει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Στον Ολυμπιακό ποντάρουν στο γεγονός ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης του έχει προτείνει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με νέα ρήτρα, αλλά ο Τζαβέλλας δεν φέρεται να είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Στο λιμάνι πιστεύουν ότι ο παίκτης του Πανιωνίου είναι μια πολύ καλή περίπτωση για την αριστερή πλευρά, ωστόσο υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες καθώς από στη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν οι Ραούλ Μπράβο και Λεονάρντο, ενώ από πίσω έρχεται και ο Βαλεριανός από την ομάδα Νέων, ο οποίος έχει απασχολήσει την Ίντερ.


Φήμες για Βαλβέρδε

Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και μάλιστα πως ο Βάσκος τεχνικός βρισκόταν στην Αθήνα. Μάλιστα, ακούστηκε ότι ο Βαλβέρδε ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει εκ νέου τα χέρια με τον Σωκράτη Κόκκαλη και να αναλάβει άμεσα τους πρωταθλητές, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο. Πάντως, όπως και έχουν τα πράγματα του όνομα του πρώην προπονητή της Βιγιαρεάλ «παίζει» δυνατά για τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα.


Αναλαμβάνει δράση ο Μπάντοβιτς

Το κλίμα που δημιουργήθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο θέλει διορθώσει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος έχει αποφασίσει να μιλήσει στους παίκτες του την Τρίτη ή την Τετάρτη στο Ρέντη προκειμένου να αλλάξουν κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά τους. Ο Σέρβος τεχνικός, αυτό που θέλει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ηρεμία στην ομάδα εν όψει των έξι αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση της κούρσας του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να έχει συζήτηση με τον Χεσούς Ντάτολο για το μεταξύ τους επεισόδιο στο ματς με τον Ατρόμητο, κατά την επιστροφή του παίκτη την Πέμπτη από τη Γερμανία όπου βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής Αργεντινής. Ο Μπάντοβιτς θα του ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του και ότι πάνω από όλους και από όλα είναι η ομάδα.
GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...