Ο θρύλος του είναι ζωντανός


ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ

Η αποστολή του Ολυμπιακού ήταν δύσκολη στο «Σαμπάν Ντελμάς», μετά το 0-1 στο Φάληρο, αλλά οι παίκτες του το πίστεψαν και λίγο έλειψε να το καταφέρουν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μεν 2-1 από την Μπορντό και αποκλείστηκαν από τους «8» του...



...Champions League, αλλά με πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο 25λεπτο, πίεσε τους Γάλλους, τους τρόμαξε, ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μήτρογλου στο 65’ (το 1-0 ο Γκουρκίφ στο 5’) και άγγιξε το 1-2, πριν δεχθεί το γκολ στο 88’ από τον Σαμάκ.

Με 10 παίκτες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στο μεγαλύτερο διάστημα του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Ντάρμπισαϊρ να αποβάλλεται πρώτος στο 60’ και τον Ντιαρά να ακολουθεί στο 68’. Μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, ο Ολαφ Μέλμπεργκ δέχθηκε και αυτός κόκκινη κάρτα από τον Πορτογάλο Μπενκερένσα για διαμαρτυρία.

Με 4-2-3-1 παρέταξαν και οι δύο προπονητές τις ομάδες του. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς επέλεξε επιθετική 11άδα, με μόνο δύο αμυντικούς μέσους (Στολτίδης, Μαρέσκα) και τους Ζαϊρί, Ντάτολο (στα άκρα), Λούα Λούα (ελεύθερο ρόλο) και Ντάρμπισαϊρ (στην κορυφή). Οσο για τον Λοράν Μπλαν, είχε τον Σαμάκ στην κορυφή της επίθεσης, τον Γκουρκίφ πίσω του και τους Πλάσιλα και Γουέντελ στα άκρα.

Συνέχεια στο: http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...