Την... καθάρισε στο «Παπ-Παπ»


ΤΑ ΓΚΟΛ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Πλέον μια ανάσα από την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι η Εθνική Ελπίδων μετά την τεράστια νίκη επί της Αγγλίας στο Ντονκάστερ με 2-1, χάρη σε γκολ των Γιάννη και Κυριάκου Παπαδόπουλου!...



..."Αγκαλιά" με την πρόκριση στα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011 βρίσκεται από σήμερα η εθνική ομάδα των Ελπίδων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Αγγλίας στο Ντονκάστερ με 2-1 και, πλέον, θέλει μόνο ένα βαθμό στο τελευταίο ματς που θα δώσει με τα Σκόπια (εκτός) στις 4 Σεπτεμβρίου 2010, για να "σφραγίσει" την πρώτη θέση του 9ου ομίλου.

Τα γκολ της Εθνικής πέτυχαν οι δύο μικροί και... συνεπώνυμοι του Ολυμπιακού, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο 28' και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο 49'. Για τους Άγγλους μείωσε στο 80' ο Ντελφουνέσο.

Η εμφάνιση της Εθνικής Ελπίδωνς στο Keepmoat Stadium ήταν πολύ καλή. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η κυριαρχία της ελληνικής ομάδας ήταν μεγάλη. Η Εθνική μας πήρε τον έλεγχο στον χώρο του κέντρου και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις στην ελληνική εστία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο 16' με τον Κουτσιανικούλη (τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Ρίτσαρντς) και στο 22' με τον Γ. Παπαδόπουλο (απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ ο Λόουτς). Η Ελλάδα συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να προηγηθεί στο 28', όταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της αγγλικής άμυνας στην εκτέλεση κόρνερ από τον Δημούτσο και με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Θα μπορούσε, μάλιστα να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, αν ο Λόουτς δεν πραγματοποιούσε νέα εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Αργυρίου.

Η ελληνική ομάδα κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Άγγλους στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και να πετύχει το δεύτερο τέρμα της. Ο Κουτσιανικούλης στο 49' πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια, δίνοντας την ασίστ στην κατάλληλη στιγμή στον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα με πλασέ να κάνει το 0-2. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 52', όταν ο Γουΐλσιρ από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα η Εθνική μας έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Δημούτσου από πλάγια θέση μπλόκαρε ο Λόουτς. Η Αγγλία προσπάθησε στην συνέχεια να αντιδράσει και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 με πλασέ του Ντελφουνέσο στο 80'.

Αγγλία: Λόουτς, Γουόκερ, Μπέρτραντ, Μουάμπα (54' Στάριτζ), Ρίτσαρντς, Σμόλινγκ (74' Ντελφουνέσο), Γουίλσερ, Κάτερμολ, Κάρολ, Ρόντγουελ, Κλέβερλι (87' Γκόσλινγκ).
Ελλάδα: Γιακουμής, Αργυρίου, Σκόνδρας, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κουτσιανικούλης (62' Κατσικογιάννης), Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (72΄' Παπάζογλου), Δημούτσος, Γιάντσης (78' Γκέντσογλου).

http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...