Ετοιμάζουν συλλαλητήριο


ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Τη δυσφορία τους για την αντιμετώπιση που έχει ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, αναμένεται να εκφράσουν οι φίλαθλοι της ομάδας πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ. Όπως όλα δείχνουν, την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο με αφορμή τα όσα έγιναν...



...στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης», απέναντι στον Άρη. Παρά την ήττα από τον μισητό αντίπαλο, οι φίλοι του «Δικέφαλου» του Βορρά εμφανίζονται στο πλευρό της ομάδας και είναι έτοιμοι να διαδηλώσουν για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα τους.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της ομάδας του Φερνάντο Σάντος για τον αγώνα με την Ένωση συνεχίστηκε με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό, με τους Φιλομένο και Κριστιάνο να ακολουθούν ατομικά προγράμματα. Ο Σάντος δεν υπολογίζει για το ματς με την Ένωση, στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Σνάουτσνερ και την Πέμπτη έδειξε τις προθέσεις του για το βασικό σχήμα.

Τη θέση του Πολωνού παίκτη, αναμένεται να πάρει ο Αραμπατζής, ενώ ο Κουτσιανικούλης θα είναι ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία γευμάτισαν σε μια προσπάθεια να χαλαρώσουν και να τονώσουν την ψυχολογία τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 10:30.

Τέλος, κατάμεστη αναμένεται να είναι στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής η Τούμπα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν σε ένα εντός έδρας ματς, βροντερό παρών και ήδη έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια στα εκδοτήρια της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

http://www.sportaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...