ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΣΩ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟΥ

 ΟΙ "ΓΡΙΕΣ"  ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός μετά τα σημερινά αποτελέσματα ο Ηρακλής νικώντας τον καλύτερο Ολυμπιακό έκανε δώρο τον τίτλο στον Βάζελο που πάτησε 3-0 τον Λεβαδειακό του Κομπότη. Έτσι τώρα μόνο για το γόητρο το ντέρπι στο Ολυμπιακό Στάδιο εκτός και εάν ο Αστέρας Τρίπολης καταφέρει και νικήσει τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική στην Τρίπολη και έρθει πάλει Τούμπα το Πρωτάθλημα. Για τον ΠΑΟΚ που καθάρισε 3-0 τον Πανθρακικό ακολουθεί το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Άρη ο οποίος σίγουρα θα θέλει να πάρει ρεβάνς για το 4-1 του πρώτου γύρου.


Για εμάς μόνο άμα αυτοκτονήσει ο Παναθηναϊκός μπορεί να χάσει τον φετινό τίτλο. Πλέον ο Μπάντοβιτς κατάφερε με τους δικούς του πειρασματισμούς να κάνει τον Κόκκαλη να σκέφτεται την άμεση απομάκρυνσή του πριν το τέλος της σεζόν. Πρωταθλητές λοιπόν οι Παναθηναϊκοί και έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν από σήμερα το βράδυ. Όποιοι έχουν αντίθετη άποψη να μας το γράψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...