Μπάντοβιτς: Σαν ομάδα στο Καυτανζόγλειο


BAΣΙΚΟΣ Ο ΠΑΝΤΟΣ - ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΜΕ ΝΤΑΤΟΛΟ

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή (7/3) είναι κρίσιμο και άπαντες στον Ολυμπιακό σκέφτονται μόνο τη νίκη. Η αναμέτρηση κρύβει παγίδες και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε εξέλιξη. Για το λόγο αυτό...



...ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, που μίλησε ενώπιον όλων την Παρασκευή (5/3), συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή. Οι ερυθρόλευκοι θα πετάξουν το Σάββατο (6/3) για την Θεσσαλονίκη, ενώ μία μέρα αργότερα θα βρεθεί κι ο Γιάννης Χρυσικόπουλος στη συμπρωτεύουσα για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας. Τον Τάσο Πάντο προορίζει για βασικό ο μαυροβούνιος, που είχε τετ α τετ με τον Ντάτολο.

Ο Μπάντοβιτς θέλησε να καταστήσει σαφές πως ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις και οι παίκτες τις ακολουθούν. "Την Κυριακή έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πιο καθοριστικό του πρωταθλήματος και θέλω να πάμε σαν ομάδα. Τελευταία δεν είχαμε αυτή την εικόνα. Εγώ σας σέβομαι και σας βλέπω όλους το ίδιο, αλλά από εσάς θέλω να σκέφτεστε την συμπεριφορά σας στους αγώνες. Εδώ αποφασίζω εγώ. Για το ποιος θα παίξει και αλλά και για το πόσο. Εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας, τίποτα άλλο. Εγώ θα αναλάβω τις ευθύνες για τα λάθη μου κι εσείς για την συμπεριφορά σας", τους είπε.

Από εκεί και πέρα, χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία την Παρασκευή (5/3) και ο Μπάντοβιτς πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους και ετοιμοπόλεμους παίκτες. Λούα Λούα, Τοροσίδης και Μαρέσκα γυμνάστηκαν χωρίς ενοχλήσεις για δεύτερη μέρα και όλοι τους θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα, ενώ στην 20άδα συμπεριλήφθηκε κι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στην Αγγλία με την Ελπίδων.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από μπουθ που θα παραχωρηθεί για τα μέλη του Ολυμπιακού, ενώ μαζί με την αποστολή το Σάββατο (6/3) θα αναχωρήσει και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, που από την μέρα που ανέλαβε ο Μπάντοβιτς έχει αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο και βρίσκεται δίπλα στην ομάδα σε όλα τα παιχνίδια.

Μέσα ο Πάντος, έξω ο Λεντέσμα και δύο ερωτηματικά

Στα της 11άδας, ο Μπάντοβιτς θα επαναφέρει το 4-3-3, ενώ βασικό αναμένεται να ξεκινήσει και τον Τάσο Πάντο, προωθώντας στο κέντρο τον Τοροσίδης και αφήνοντας εκτός τον Λεντέσμα. Στην σημερινή προπόνηση χρησιμοποίησε και τον Γιάννη Παπαδόποπυλο στο κέντρο, αλλά ο Μαρέσκα είναι αυτός που θα παίξει στο Καυτανζόγλειο.

Ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάιρα, δεξιά ο Πάντος, αριστερά ο Ραούλ Μπράβο, ενώ οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τοροσίδης, Στολτίδης και Μαρέσκα θα αναλάβουν το νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση ο μόνος σίγουρος είναι ο Λούα Λούα. Για την κορυφή ο Μήτρογλου φαίνεται να έχει το προβάδισμα από τον Ντάρμπισαϊρ, ενώ κι ο Λεονάρντο διεκδικεί θέση, με τον Ζαϊρί όμως να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής είκοσι παίκτες: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Τετ α τετ με Ντάτολο

Μικρής διάρκειας τετ α τετ με τον Χεσούς Ντάτολο είχει ο Μπάντοβιτς. Προπονητής και παίκτης μίλησαν και αφού δόθηκαν οι απαιτούμενες εξηγήσεις, θεωρείται πως το θέμα έληξε και η παραξήγηση λύθηκε. Ο αργεντινός στη συνέχεια έκανε την θεραπεία του και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να είναι ετοιμοπόλεμος.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Ντουντού ακολούθησε την Παρασκευή (5/3) πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο, ο Ντομί έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Ντιόγκο πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...