Νέο τεύχος «Agreco» με πλούσιο ρεπορτάζ για την αγροτική οικονομία

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «Agreco» με πλούσιο ρεπορτάζ για την αγροτική οικονομία, προτάσεις διεξόδου από την κρίση για τους έλληνες αγρότες και αφιερώματα σε περιβαλλοντικές δράσεις.

Η εφημερίδα παρουσιάζει αναλυτικά τις ριζικές αλλαγές που επέρχονται στον τρόπο ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής. Αλλαγές οι οποίες απορρέουν από την πρόθεση της κυβέρνησης να κοπεί ο ομφάλιος λώρος που συνδέει τον ΕΛΓΑ με το υπουργείο Οικονομικών. Πλέον, ο οργανισμός καλείται να τα βγάλει πέρα μόνος του με αποτέλεσμα να θεωρείται βέβαιη η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών. Με άλλα λόγια, αυτοί που θα βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη θα είναι οι ίδιοι οι αγρότες.

Επιπλέον, στο νέο τεύχος της «Agreco» μπορείτε να διαβάσετε όλα τα «καυτά» σημεία του νέου νόμου για τα δάνεια σύμφωνα με τον οποίο, έως τις 15 Απριλίου, αγρότες, επιχειρήσεις και επαγγελματίες μπορούν να καταθέσουν αίτηση στις τράπεζες και να ενταχθούν στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί ειδικό αφιέρωμα για την ελληνική αυτοκρατορία του ρυζιού «Agrino», την ελληνική παγωτοβιομηχανία «Κρι-Κρι» αλλά και για την παρέα έξι φίλων από την Μαγνησία που πριν από λίγα χρόνια ξεκίνησαν να καλλιεργούν γαρδένιες και σήμερα παράγουν 1.000.000 φυτά το χρόνο με τζίρο 1,2 εκατ. ευρώ.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.agreco.net για να διαβάσετε το νέο τεύχος και να συμπληρώσετε το κουπόνι ώστε να είστε και εσείς ένας από τους 20.000 αναγνώστες που λαμβάνουν την «Agreco» κάθε μήνα δωρεάν στο σπίτι ή στο γραφείο τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...