Βαμβακούλας:"Τον παίζεις τριπλή και το χάνεις - πρέπει να φύγουν τουλάχιστον 7 παίκτες"



Διαβάστε τον καυστικό Βαμβακούλα που τα λέει "έξω από τα δόντια"

Ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στον Άρη Γάτα για τη σημερινή δοκιμασία του Ολυμπιακού, αλλά και την γενικότερη φετινή του παρουσία: "Κοίταξε να δεις, ο Ολυμπιακός είναι καλός σε τέτοια παιχνίδια. Πάντα ήταν...


καλός, αλλά άτυχος. Η Μπορντό είναι καλή και πολύ δύσκολη ομάδα. Αλλά στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορούσε. Τώρα αν θα τα καταφέρει, θα το δούμε το βράδυ. Τελευταία τον παίζεις τριπλή και το χάνεις. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη για κανένα παιχνίδι του φετινού Ολυμπιακού. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να τους κάνει τη ζημιά.

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει πάρα πολλά προβλήματα. Ολοι φταίνε! Και η διοίκηση, και οι προπονητές, και οι παίκτες. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να φύγουν αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι. Υπάρχουν παίκτες δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν κάνει τη ζημιά φέτος στον Ολυμπιακό. Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο από όλους αυτοί φταίνε. Πρέπει να φύγουν τουλάχιστον επτά παίκτες, και έρθουν παικταράδες. Όχι αυτούς που πήρε το καλοκαίρι. Και δεν έχω και πρόβλημα να τους ονοματίσω αν θέλετε...

Στο θέμα προπονητή, δεν πιστεύω ότι ο Μπάντοβιτς εμπνέει τους παίκτες. Όχι. Σε καμία περίπτωση. Δεν έχω πρόβλημα με τον κ. Μπάντοβιτς, απλά δεν είναι προπονητής για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν φτασμένο καλό προπονητή. Ο κ. Μπάντοβιτς δεν είναι τέτοιος, και δεν φταίει ο άνθρωπος."

Για τα λάθη της διοίκησης:
"Κοιτάξτε. Ο Κόκκαλης τα ξέρει τα λάθη του. Δεν χρειάζεται να του τα πεις εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος. Δεν ξέρει νομίζεις τι λάθη έχει κάνει; Είναι δυνατόν; Και βέβαια έχει κάνει λάθη, και δεν με νοιάζει που τα παραδέχτηκε. Και αν δεν το είχε κάνει τι; Ο κ Κόκκαλης έκανε κάποια λάθη, και ξέρει πολύ καλά, καλύτερα από τον καθένα ποια είναι."

Για τους παίκτες:
" Πρέπει όπως σου είπα να φύγουν επτά παίκτες. Και λίγους λέω. Για παράδειγμα, ο Ζαϊρί. Τι είναι αυτός; Θέλει μια μπάλα μόνος του. Τι να τον κάνεις; Πρέπει να φύγει.

Ο Λεονάρντο. Τι θέση παίζει τελικά; Που είναι καλός; Πάει έφυγες.
Άλλος. Ντομί. Έφυγες.

Δύο - τρεις από το κέντρο, πρέπει επίσης να φύγουν. Πρέπει το καλοκαίρι να πάρεις τουλάχιστον δύο χαφ. Δύο καλά χαφ.

Δεξί μπακ: Ο Τοροσίδης θα πρέπει να παίζει εκεί. Μόνο εκεί. Αν φύγει, τι θα κάνεις; Αλλά και να μείνει πρέπει να πάρεις δεξί μπακ. Θέλει ένα δεξί μπακ και ένα αριστερό οπωσδήποτε...

Ο Γκαλίτσιος δεν είναι άσχημος, αλλά για να παίζει μπροστά. Όχι τόσο για άμυνα, δεν τον βλέπω.

Ο Γκαλέτι; Θα επιστρέψει; Πρέπει να πάρεις και ένα δεξί χαφ, και αν δεν επιστρέψει θες δύο! "

Για προπονητή:
"Όπως είπα δεν κατηγορώ τον Μπάντοβιτς, αλλά για να γίνει κάποιος προπονητής δεν μπορεί να αρχίσει από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να έχει παραστάσεις. Εμπειρίες. Να έχει αρχίσει από χαμηλά και να έχει τριφτεί.

Εγώ νομίζω ότι ο Λεμονής ήταν ο καλύτερος. Ειδικά την δεύτερη φορά που ήρθε, είχε διορθώσει τα λάθη του (από την προηγούμενη θητεία του) και ήταν πολύ καλός.

Έχω δουλέψει και με τον Αλέφαντο. Να σου πω κάτι; Αυτά που κάναμε εμείς με τον κ Νίκο πριν από 15 χρόνια, αυτά οι άλλοι τα κάνουν τώρα. Αλλά δεν κάνει ο κ. Νίκος για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Αλέφαντος είναι να τον έχεις προπονητή από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή.

Επίσης ικανός να αναλάβει τον Ολυμπιακό είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Θεωρώ ότι ο Αναστόπουλος είναι το νέο ανερχόμενο αστέρι στους πάγκους."

todekari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...