Ο Τσελέντης προειδοποιεί για σεισμό στην Λαμία κοντά στα 6 ρίχτερ μέσα σε 7 ημέρες

ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ
Ο Άκης Τσελέντης είπε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρέπει να περιμένουμε σεισμό κοντά στα 6 ρίχτερ στην Λαμία. Δεν τρομοκρατεί ο σεισμολόγος απλά με βάση κάποια επιστημονικά στοιχεία σου λέει ότι πρέπει να προσέχουμε. Ήρεμα και ωραία. Ας έχουμε το νου μας γιατί προφανώς και η ομάδα ΒΑΝ θα έχει κάποιες μικρές - έστω- ενδείξεις.
Λέει ο Τσελέντης:


"Το προηγούμενο Σάββατο, αναρτήθηκε απο την ομάδα ΒΑΝ, μια πρόβλεψη για σεισμό στη Λαμία. Για να υπάρχει κάτι τετοιο θα είναι μεγέθους 6 (ρίχτερ). Ας έχουμε το νου μας για μια εβδομάδα, όχι παραπάνω. Να κοιτάξουμε την σεισμική επικινδυνότητα του σπιτιού μας. Μπορεί να είναι και στη θάλασσα κάποιο επίκεντρο. Είναι η προέκταση του ρήγματος της τάφρου του Βορείου Αιγαίου".

Αν δεν γίνει μην τους πάρουμε με τις πέτρες γιατί τότε δεν θα μάθουμε ποτέ τίποτα. Χίλιες φορές να μας ενημερώνουν ανοιχτά για κάποια προγνωστικά παρά να μην μας λένε τίποτα και να σκάσει το κακό. Ας είμαστε απλά έτοιμοι.

Βάζα κάτω από τα ντουλάπια, βιβλιοθήκες πιο σταθερές, τηλεοράσεις καλά στερεωμένες κ.α.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παπαριές λέει ο άνθρωπος.
30 χρόνια το ΒΑΝ έκανε μια τρύπα στο νερό. Κάποιοι φάγανε εκατομμύρια με μισόλογα , τρομάζοντας το κόσμο.

Πρόβλεψη που δεν έχει παράθυρο χρονικό μιας μέρας και επίκεντρο μέχρι 20 χιλιόμετρα δεν είναι πρόβλεψη αλλά ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.

Το ότι κάπου στην μισή Ελλάδα , κάποτε, θα γίνει ένας σεισμός είναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα επιστημονικά , λέτε οι Ιάπωνες να περιμέναν έναν Φυσικό (Βαρώτσος) και έναν του Γεωλογικού (Τσελέντης) να ανακαλύψουν τρόπο πρόγνωσης;

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...