Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - Ένας όμιλος από το 2011!


YΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 7 ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Την απόφαση για αναδιάρθωση της Γ΄ Εθνικής σε έναν όμιλο από την περίοδο 2011-12, έλαβε η Ένωση Β΄ και Γ΄ Εθνικής, στην έκτακτη γενική συνέλευση της Τρίτης, μεταξύ των ομάδων των δύο κατηγοριών...



...Στην έκτακτη ΓΣ της Ένωσης Β΄ και Γ΄ Εθνικής που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της Ένωσης, αποφασίστηκε την φετινή σεζόν ο υποβιβασμός τεσσάρων ομάδων από κάθε όμιλο.

Από την επόμενη περίοδο, 2010-11, θα παραμείνουν οι δύο όμιλοι στην Γ΄ Εθνική, αλλά θα αυξηθούν οι ομάδες, ανά όμιλο, κατά μία, ήτοι στις 18. Από το 2011-12, θα υπάρξει "συγχώνευση" μεταξύ των δύο ομίλων, όπου θα μετάσχουν 24 ομάδες και από το 2012 οι ομάδες θα μειωθούν στις 20.

Παράλληλα, αποφασίστηκε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η αύξηση συμμετοχής νεαρών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, οι ομάδες θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον επτά εκπαιδευόμενους στο ρόστερ. Πέντε παίκτες κάτω των 21 ετών στην ενδεκάδα, ενώ φέτος ισχύει για δύο ποδοσφαιριστές και μόλις τρεις κοινοτικούς στο αρχικό σχήμα, κάτω των 23 ετών.

Όλες αυτές οι προτάσεις, θα καταθετούν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, το πρωί της Τετάρτης, σε συνάντηση που έχει προγραμματιστεί στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, με την παρουσία εκπροσώπων της ΕΕΠ Β΄ και Γ΄ Εθνικής.

Την λίγκα θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρός της Σπύρος Καλογιάννης, που θα είναι και ο επικεφαλής, και η τετραμελής επιτροπή που θα αποτελείται Άγγελο Θηβαίο (πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας), Πάνο Κοσκινά (μέλος της Αγίας Παρασκευής), Σωτήρη Μαυρονάσιο (πρόεδρος της Κορίνθου) και Μιχάλη Μπαλάφα (πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής).

http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...