ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Του Σταύρου Μαρίνη 
Το 2010 αντί για ευχές προς το παρόν φέρνει 2010 καθυστερήσεις!!! Παραλέιψεις και λάθη του παρελθόντος παίρνουν μια "γλυκιά" εκδίκηση τους πρώτους μήνες του έτους. Δεν θα γκρινιάξω όμως γιατί μας λένε και γκρινιάριδες τώρα τελευταία, όσοι έχουν κάνει την εξαφάνιση από την κάθε στιγμή θλιβερό τους προνόμιο. Μπήκα επιθετικά για να σας πάω ένα ταξίδι στο πρόσφατο παρελθόν και να σας θυμίσω πως κάποιοι δημοσιογράφοι πανηγύριζαν για την ένταξή μας στην ζώνη του ευρώ.


Τότε που ο Σημίτης και ο Τσάρος της Οικονομίας Γιάννος πανηγύριζαν επειδή με λογιστικά κόλπα είχαν εξαπατήσει τους Εταίρους μας και είχαν πετύχει το ΘΑΥΜΑ όπως έλεγαν. Ο νάνος της πολιτικής όπως τον είχα χαρακτηρήσει ένας Μαγκούφης βουλευτής του κέρδιζε τις εντυπώσεις  στηριζόμενος σε ένα μεγάλο ψέμα. Δεν μας είχαν πει τότε ότι χάναμε το πλεονέκτημα της υποτίμησης του εθνικού μας νομίσματος και θα έπρεπε να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας. Μας μίλαγαν μόνο για τα μεγάλα οικονομικά οφέλη και την καταστροφή που γλιτώσαμε τώρα που μπήκαμε στην ΟΝΕ. Τα χρόνια κύλισαν και πλέον είμαστε ο περίγελος της Ευρώπης , αναγκαζόμαστε να δανειζόμαστε για να ξεχρεώσουμε και μας παίρνουν τα πάντα προκειμένου να ζήσουν αυτοί πλουσιοπάροχα και εμείς φτωχοί. Οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας πλέον αρνούνται να μας συντηρούν και από τα δανεικά τους εμείς να κάνουμε μια σπάταλη ζωή και αυτοί που έφαγαν τα περισσότερα χρήματα από αυτά που τόσα χρόνια μας έδιναν καλούν όλους εμάς για παραπάνω θυσίες. Οι κερδοσκόποι βλέπουν την φτώχεια και δανείζουν με υψηλά επιτόκια και εμείς πρέπει λέει να καταλάβουμε ότι πρέπει να κάνουμε θυσίες επειδή τα χρήματα πήγαν από Έλληνες σε Τράπεζες στην Ελβετία. Ε όχι καλύτερα να χρεωκοπήσουμε μπας και μας κυβερνήσουν τίποτα ξένοι που να αγαπάνε περισσότερο αυτόν τον Τόπο. Τα κακέκτυπα του εγχώριου Εθνικισμού άρχισαν πλέον να μετράνε τον Πατριωτισμό τους με τις φορολογικές τους δηλώσεις. Και καλούν όλους εμάς να σώσουμε την Πατρίδα από την οικονομική κατάρρευση .Την ίδια ώρα οι πλούσιοι αυτού του Τόπου θησαυρίζουν κάνοντας τοκογλυφίες μέσω των επίσημων τοκογλύφων Τραπεζών τους και εμείς θα πρέπει πάλι να τραβάμε κουπί και να τα βάζουμε με τους ξένους που δήθεν μας ζηλεύουν και μας χρωστάνε επειδή τον 5 αιώνα π.χ δώσαμε τα φώτα του Πολιτισμού σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο. Όμως κανείς δεν μιλάει πόσο άθλιοι είμαστε σήμερα και πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Τελικά οι φιλλέληνες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για όλους εμάς τους Νεοέλληνες και θα πρέπει και αυτοί να κοιτάξουν από εδώ και πέρα ποιοι είναι οι Έλληνες που κατοικούν σε αυτόν τον Τόπο. Τώρα μάλιστα με τα καινούργια μέτρα θα έχουν και πάρα πολλούς Έλληνες με μαύρο , ή κίτρινο χρώμα οι οποίοι ως γνήσιοι απόγονοι του Περικλή , του Λεωνίδα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του πατέρα της ΙΣΟΡΙΑΣ Θουκυδίδη θα γράψουν με ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ την νεώτερη ΙΣΤΟΡΙΑ μας. Οι κινέζοι μάλιστα θα έχουν να θυμούνται ότι ένας "κινέζος" με λογιστικές αλχημείες μας έβαλε στην ΟΝΕ. Α και κάτι ακόμα προσοχή να κρατήσουμε την "καθαρότητα" της Φυλής να μην χάσουμε τον Πάγκαλό μας , τον Μητσοτάκη μας, τον Λαζόπουλό μας , και γενικά όλα τα μεγάλα κεφάλια της εποχής μας. Η Φυλή κινδυνεύει από πεινασμένους εισβολείς που σε λίγο καλούμαστε να τους μοιάσουμε σε ΠΕΙΝΑ. Α και κάτι τελευταίο να διαφυλάξουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας που ΦΙΜΩΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ όσους διαφωνούν με την εκάστοτε  εξουσία. Άλλωστε η Φυλή μεγαλούργησε με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ που εξουσίαζαν με απόλυτη δημοκρατία στον τρόπο που επιλέγεις για να πεθάνεις!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...