14 ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

"Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να προχωρήσουμε στην άμεση αποκατάσταση της αλήθειας για τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αναφορικά με την «υποτιθέμενη παρέμβασή του» ώστε να συγκαληφθεί το παραδικαστικό. Δηλώνουμε λοιπόν ότι όλοι εμείς οι υπογράφοντες συνεργαστήκαμε με τις εκπομπές Ζούγκλα και Κίτρινος Τύπος το επίμαχο διάστημα που αποκαλύφθηκε το παραδικαστικό κύκλωμα και γνωρίζουμε ότι με πρωτοβουλίες του Σωκράτη Γκιόλια και το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο.

Κατά πρώτον, τον Ιανουάριο του 2005, όταν ο συνάδερφος μας Ανδρέας Μπελεγρής ξεκίνησε με...

ρεπορτάζ για τον δικαστή Λεωνίδα Στάθη και μετά συνεχίσαμε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ο Σωκράτης Γκιόλιας ουδέποτε εμπόδισε την αποκάλυψη του παραδιακστικού κυκλώματος. Είναι άδικο και θλιβερό να δέχεται τέτοια ανοίκεια επίθεση ο πρώην αρχισυντάκτης των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έμεινε δίπλα του για 17 χρόνια και δεν έδωσε ποτέ το δικαίωμα για σχόλια ή για άλλου είδους παρεμβάσεις. Είναι χρέος μας να αποκαταστήσουμε την αλήθεια αφού ποτέ δεν μας απαγόρευσε να κάνουμε θέματα αλλά αντίθετα μας «έσπρωχνε» στην αποκάλυψη του παραδικαστικού κυκλώματος, έτσι ώστε οι εκπομπές μας να είναι πλήρεις και έγκυρες. Άλλωστε οι καθημερινές συναντήσεις που είχαν Γκιόλιας και Κακλαμάνος με τον μάρτυρα Θ.Τόσκα ήταν γνωστές σε όλους μας.

Κατά δεύτερον, είναι γνωστό σε όσους από εμάς του ήμασταν παρόντες την Δευτέρα 27η Οκτωβρίου 2008, ο Σωκράτης Γκιόλιας έκανε σύσκεψη και υπέβαλε την παραίτηση του όταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη για ξεκούραση. Μας συγκέντρωσε και μας είπε ότι ήταν απόφαση της στιγμής να παραιτηθεί επειδή ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν τον κάλυψε σε ένα θέμα κατασυκοφάντησης του. Μας κάνει εντύπωση πως ο ίδιος ο Μάκης το ξεχνάει όταν και τώρα μέσα στο γραφείο μπορεί να του το επιβεβαιώσει και ο αρχισυντάκτης του! Ουδέποτε τέθηκε θέμα απόλυσης του και οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που ζήσαμε και μεταφέρουμε είναι αναληθές.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε μια άδικη επίθεση σε βάρος του και με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να γνωστοποιήσουμε την αλήθεια του πράγματος.


ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΦΕΤΖΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΠΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΚΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



Όπως είναι φυσικό η συμμετοχή του διαχειριστή του blog μας Σταύρου Μαρίνη είναι η συνέχεια των κειμένων που έχει γράψει με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ για τις επιλογές και πρακτικές του Μάκη το τελευταίο διάστημα. Θεωρούμε την επώνυμη καταγγελία θλιβερό προνόμιό μας και για μια ακομη φορά ρωτάμε. Μάκη όλοι αυτοί οι πρώην συνεργάτες σου είναι διαπλεκόμενοι και φιλοχρήματοι;  Μήπως κάτι δεν πάει καλά με εσένα τα τελευταία χρόνια; Μήπως γίναμε ξαφνικά όλοι αχάριστοι και πήγαμε με τους υποτιθέμενους εχθρούς σου; Εσύ έφτιαξες εφημερίδα με Θέμο και Καραμήτσο ενώ ήξερες πολύ καλά με ποιους είχες να κάνεις. Εσύ πάλι τώρα δεν λες κουβέντα για τον Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη και συνεργάζεσαι με τον δεύτερο στην νέα σου εφημερίδα. Εσύ είσαι αυτός που αδειάζεις τους συνεργάτες σου και συνεργάζεσαι με επιχειρηματίες ξεχνώντας ότι όλα ξεκίνησαν από την δημοσιογραφική "τρέλα" που είχες. Μας δίδαξες να μην υποχωρούμε όταν έχουμε δίκιο και να κάνουμε ρεπορτάζ εναντίον όσων προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια και τώρα προσπαθείς να μας φιμώσεις; Μπα μάταιως κόπος είμαστε καλοί μαθητές της περιόδου που οι εκπομπές σου έβγαλαν ένα σωρό σκάνδαλα και δεν πρόκειται να αλλάξουμε ρότα. Η μόνη λύση για να συναντηθούμε ξανά είναι να επιστρέψεις εκεί από όπου ξεκίνησες.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Για να το υπογραφουνε 14 άτομα σημαίνει ότι έτσι έχουνε τα πράγματα. Δεν μπορεί όλοι να έχουνε άδικο. Αλλά διαφωνώ στο γεγονός ότι ο Μάκης έχει αλλάξει ρότα και δεν αποκαλύπτει σκανδαλα και γεγονότα. Δεν συγκαλύπτει τίποτα. Όποιος έχει αποδείξεις ότι ο Μακης συγκαλυπτει ας το αποδείξει. Αναφορικά με τον Γκιόλα προφανώς παραιτήθηκε. Αυτό το ξέρουμε όλοι.

Unknown είπε...

kakos emplekontai se mia prosopiki kontra tosa atoma pou apla itan paron. giati i kontra einai teleios prosopiki kai einai poli ligo apotin pleura pou tous to zitise i kai an oxi pou to epetrepse afou deixnei oti den mporei na antapokrithei se mia prosopiki kontra pou exoun oi dio tous.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...