ΝΕΚΡΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Η 12ΧΡΟΝΗ MILLY BOELE


Νεκρό βρέθηκε ένα 12χρονο κορίτσι τη νύχτα της Τρίτης στο Ντόρντρεχτ της κεντρικής Ολλανδίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ολλανδικής αστυνομίας. Τα ίχνη της 12χρονης είχαν χαθεί από τις 10 Μαρτίου και το πτώμα της βρέθηκε στον κήπο ενός εκ των γειτόνων της, ενός 26χρονου αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη. Σύμφωνα με τη Νικολέτ Μπέβενχορστ, εκπρόσωπο της αστυνομίας, το πτώμα της μικρής Μίλι Μπέλε εντοπίστηκε ύστερα από πολύωρες έρευνες στον κήπο του αστυνομικού, ο οποίος μένει κοντά στο σπίτι του θύματος.


Σύμφωνα με το Έθνος, οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του κοριτσιού δεν έχουν διευκρινιστεί. Ο 26χρονος αστυνομικός τέθηκε υπό κράτηση όταν παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα, λέγοντας ότι έχει "σημαντικές πληροφορίες" για την εξαφάνιση της Μίλι Μπέλε. Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε το απόγευμα της 10ης Μαρτίου από το σπίτι του όπου βρισκόταν μόνο του. Ο παραιτηθείς υπουργός Δικαιοσύνης Χιρς Μπαλίν έκανε λόγο για «τραγωδία» και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της μικρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...