Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τις 102 συμμετοχές με τους "Φούριας Ρόχας" και συνεχίζει.

iker_casillas
Read More
Η 102η συμμετοχή του ήταν στο παιχνίδι με τη Γαλλία στο «Σταντ ντε Φρανς» και ισοφάρισε σε συμμετοχές τον Ραούλ. Πλέον, ο 28χρονος τερματοφύλακας υπολείπεται σε συμμετοχές μόνο του Αντόνι Θουμπιθαρέτα, ο οποίος είχε 126 παρουσίες κάτω από τα δοκάρια των «φούριας ρόχας».


Ο 28χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ αφού ως γνωστό οι τερματοφύλακες μπορούν να παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο μέχρι μεγάλης ηλικίας (ο Φαν Ντε Σαρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι 40 ετών). Οπότε ο Ίκερ αναμένεται να δημιουργήσει ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσει.
Ο ίδιος δηλώνει ότι: «Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έφτανα σε αυτό τον αριθμό συμμετοχών όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τους ομοσπονδιακούς προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Μάλλον έχω κι εγώ ένα μερίδιο σε αυτό, γιατί δεν είναι εύκολο να παραμένεις τερματοφύλακας της Ισπανίας για δέκα χρόνια».
Ο Κασίγιας έκανε ντεμπούτο στις 3 Ιουνίου του 2000 κόντρα στη Σουηδία, ενώ υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το EURO 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...