ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΤΗ

Ο ΚΙΝΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1.200.000 ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στην Αθήνα ο Μπάνγκσμπο
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γενς Μπάνγκσμπο. Ο Δανός εργοφυσιολόγος με θητεία στη Γιουβέντους και την ΑΕΚ - επί εποχής Γιώργου Κιντή - θα συνεργαστεί με τον Πανιώνιο. Ο 51 ετών καθηγητής παρακολούθησε τη χθεσινή προπόνηση των «κυανέρυθρων» μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Η πρόσληψη του Μπάνγκσμπο αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και αποτελεί την πρώτη κίνηση του κ. Κιντή από τη στιγμή που ανέλαβε τον σχεδιασμό της νέας περιόδου για τους Νεοσμυρνιώτες.

«Μόνο εγώ θα φταίω»
Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Κιντής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πανιώνιος Κόσμος» και μίλησε για τους τρεις στόχους που έχει: «Ο πρώτος στόχος και ο πιο εύκολος είναι ο αγωνιστικός. Πάρτε παράδειγμα εκείνη την ΑΕΚ. Δεν χρειάστηκε παρά να αποκτηθούν τρεις με τέσσερις πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές, δύο δανεικοί από μεγάλες ομάδες (Ασουνσάο, Άλβες) και να υπάρξουν και ταλαντούχοι νεαροί. Δεύτερος στόχος θα είναι να έρθει κι άλλο κόσμος στο γήπεδο. Πάντως, θεωρώ ότι ο Πανιώνιος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί μία τεράστια δεξαμενή που υπάρχει και δεν είναι άλλη από τους 1.200.00 μετανάστες που έχουμε στη χώρα μας. Τρίτος και πλέον πιο δύσκολος στόχος από όλους είναι η αλλαγή νοοτροπίας. Σε αυτό το σημείο, όμως, θα πω κάτι που πρέπει άπαντες να γνωρίζουν πλέον. Για ό,τι γίνεται στον Πανιώνιο από εδώ και πέρα θα φταίω εγώ και μόνο εγώ».

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γιώργος Παράσχος θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον Πανιώνιο απέναντι στην ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπέλιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Γιόνσον, Σιόβα, Λάτκα και Μανιάτη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Όμο και Τσότσαλιτς, έχοντας στα πλάγια τους Γουνδουλάκη και Κούκετς. Πιο μπροστά θα παίξει ο Κουμορτζί και μοναδικός προωηθημένος θα είναι ο Ριέρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανδριόλας, Γουέλινγκτον, Κοντοχρήστος, Νικολάου, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Λουκίνας και Σκούφαλης. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Τζαβέλλας, Μπάλαμπαν, Κοντοές και οι τραυματίες Εστογιανοφ, Καστελιόνε.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...