Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ BLOG TROKTIKO ΣΤΙΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η VETO

Μπρρρρρρρρρρρρ, τρέμουμε από τις αποκαλύψεις του Μάκη


ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ: Μπόμπολας, Ρέστης, Κοντομηνάς, Βαρδινογιάννης, Λαυρεντιάδης, Κόκκαλης, Λάτσης, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η δημοσιογραφική ...έρευνα με την βούλα και την σφραγίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Λέγαμε να μην ασχοληθούμε αλλά πάει πολύ πια. Δεν γίνεται. Δείτε πως πάει να διαφημίσει την ξεπουλημένη φυλλάδα του ΨΕΜΑΤΑ. Μπορούμε να ξέρουμε καλύτερα αν λέει ψέμματα ή όχι:

Μιλάει για ιδιοκτήτη του troktikou!!! Ναι υπάρχει και αν τον βρεις θα σε κεράσουμε ότι θέλεις. Μόνο που ο ιδιοκτήτης είναι στο εξωτερικό!!! Άντε πάρε την πρώτη σφαλιάρα.

Μιλάει για γενικό διευθυντή, για συντονιστή και επιχειρηματίες που είναι από πίσω...

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ Μάκη.....

Όταν ξυπνήσεις ξαναέλα. Μια ακόμα προσπάθεια σπίλωσης και κατασυκοφάντησης του blog μας. Ναι , από πίσω είναι: Μπόμπολας(περισσότερο τον έχουμε κράξει εμείς παρά όλα τα media της Ελλάδας), Ρέστης, Κοντομηνάς, Βαρδινογιάννης, Λαυρεντιάδης, Κόκκαλης, Λάτσης, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Από τις πολλές διαφημίσεις που έχουμε και από την πολύ ....διασύνδεση με επιχειρηματικό κόσμο στέλνουν τσάμπα ανθρώπους στο αυτόφωρο και στις δίκες ο Μάκης και η παρέα του εξαφανίζεται.

Μάκη σε ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ...

ΒΑΛΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ. Και θα σου απαντήσουν αυτοί όπως πρέπει(αλλιώς θα είναι κοτούλες)...

Δεν βλέπεις ότι τρέμουμε; Πάμε να κρυφτούμε. Μόνο από τον πρόλογο και την προαναγγελία που κάνεις φαίνεται ότι ΔΕΝ ξέρεις τίποτα.

Θα μας πεις τα γνωστά για τον Γκιόλια, τον αδερφό του, την κουνιάδα του, την θεία του, τον μπάρμπα του και όσους δουλεύουν μαζί του, το "Πρώτο Θέμα", ο Κοντομηνάς, ο Μπόμπολας. Μας τα έχεις ξαναπεί. Ο κόσμος λες να μην καταλαβαίνει τι είναι αληθινό ή όχι; Για δες όσα γράφουμε κατά καιρούς για αυτούς. Να δούμε όμως ρε μπαγάσα τον ιδιοκτήτη πως τον βρήκες; Έχουμε μια απορία δηλαδή. Κουράστηκες πολύ; Όποιον blogger και αν ρωτήσεις ποιος είναι ο ιδιοκτήτης και λίγες σχέσεις να έχεις με το διαδίκτυο τον...ξέρεις! Όλος ο πλανήτης τον ξέρει!

Και αφού τα ήξερες γιατί χθες δεν εμφανίστηκες στην δίκη μαζί με τον Γιώργο -τζάμπα δουλεύω- Ψαρρά; Γιατί λάκισες από το δικαστήριο;

Άντε Μάκη περιμένουμε με χαρά για να φας μετά απανωτές σφαλιάρες σε όσους άδικα θα μπλέξεις. Βρε κεφάλα, αποκλείεται να μας βρεις. Ακου που σου λέμε....

Υ.Γ1: Η κατάντια του ακατονόμαστου που έχει την τιμή κολλημένη στο κούτελο και κοστιζει 15 εκ. ευρώ, είναι ότι διαφημίζει τις δήθεν αποκαλύψεις του για να πάρει κανένα φύλλο η εφημερίδα του. Μέσω του troktikou! Πλάκα έχεις..

Υ.Γ2: Τον κόσμο δεν τον απασχολεί καθόλου ποια παιδιά γράφουμε αλλά ΤΟ ΤΙ γράφουμε και εσύ δεν το κάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...