Να γράψει και πάλι ιστορία!

Από Γιώργος Βροντάκης 
 
Να γράψει και πάλι ιστορία!


Ο Παναθηναϊκός θέλει να υπερασπιστεί απόψε (20:00, ΑΝΤ1) κόντρα στη Ρόμα το 3-2 του ΟΑΚΑ και ο Νίκος Νιόπλιας προτίθεται να παρατάξει ενισχυμένο κέντρο. Χωρίς Πιζάρο οι «τζιαλορόσι».

Ο Νιόπλιας με όσα έδειξε στην χθεσινή προπόνηση θα αλλάξει το σύστημα του Παναθηναϊκού σε 3-4-2-1 με ενισχυμένη άμυνα και κέντρο αφού έτσι θα μπορεί να κόψει με περισσότερο ευκολία τον ρυθμό των Ιταλών. Ο προπονητής του τριφυλλιού αναμένεται να ξεκινήσει με τον Αλέξανδρο Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, και στόπερ τους Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ ενώ ο Μαρίνος θα χρησιμοποιηθεί ως δεξί μπακ και ο Σπυρόπουλος αριστερό. Ο Σιμάο θα είναι αμυντικό χαφ με μια ακόμα θέση να παίζεται ανάμεσα σε Κατσουράνη και Καραγκούνη. Από εκεί και μπροστά ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Νίνης στο δεξί, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ.
Εκτός ο Πιζάρο
Από την άλλη πλευρά, η Ρόμα έχει αρκετά προβλήματα αφού και ο Νταβίντ Πιζάρο έμεινε εκτός αποστολής. Ετσι, ο Χιλιανός μέσος θα κάνει παρέα στην κερκίδα στους Τότι, Τόνι και Ζούλιο Σέρτζιο.
Περίπατος στην «Piazza De Spagna»
Η χθεσινή μέρα είχε περίπατο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και το τεχνικό επιτελείο. Συγκεκριμένα, η πράσινη αποστολή βρέθηκε στην «Piazza De Spagna» με τους παίκτες να κάνουν περίπατο αλλά και να κοιτούν τα πασίγνωστα μαγαζιά που υπάρχουν εκεί κοντά. Όταν έγιναν αντιληπτοί από τους φίλους των πρασίνων γνώρισαν την αποθέωση.
Πράσινο και το «Ολίμπικο»
Σχεδόν... καταπράσινο θα είναι απόψε το «Ολίμπικο» καθώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα αγγίξουν τους 7.000. Οι εκδρομείς από την Ελλάδα είναι πάρα πολλοί ενώ στη Ρώμη αλλά και στις άλλες περιοχές της Ιταλίας υπάρχουν αρκετοί Ελληνες φοιτητές που θα βρεθούν απόψε στο στάδιο.
GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...