ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ

Η zougla.gr επιμένει ότι αύριο το veto θα έχει διευθύνσεις και ονόματα των συντακτών και διαχειριστών του blog troktiko. Θα γράψει τους επιχειρηματίες που το στηρίζουν(άραγε οι ίδιοι το ξέρουν;) και γενικά η "αποκαλυπτική" δημοσιογραφία θα αποκαλύψει ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν κατάφερε να κάνει.


Επειδή από τους "συνεργάτες" του Μάκη και από τον γιο του Κώστα έχουμε κακή εμπειρία όταν και καλά δεν ήξεραν ποιος έχει το blog μας και έτρεχαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να μας βρουν, όπου κληθείς ο διαχειριστής μας Σταύρος δήλωσε ότι το blog του ανήκει ηρέμησαν προσωρινά μέχρι το επόμενο ξέσπασμά τους. Περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό veto για να δούμε εάν θα έχουν το θάρρος να γράψουν ότι ο συνεργάτης τους Μάνος Νιφλής έγραφε στο blog troktiko στα πρώτα βήματά του στο διαδίκτυο και εάν ο blogger Α. Καψαμπέλης που ανήκει στην ομάδα του veto εξακολουθεί (και καλά κάνει ) να γράφει στο press-gr. Να μας απαντήσουν ακόμα πια άποψη έχουν για τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τελικά πόσο ποσοστό της veto παρέμεινε στον Μάκη και σε ποιον πούλησαν το 49%. Εάν βέβαια πούλησαν γιατί ατυχώς αρνούνται πράγματα που οι συνεργάτες του Λαυρεντιάδη διαρρέουν και σε καμιά εβδομάδα θα στείλουν σε blog και τα σχετικά της αγοραπωλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...