Συνέντευξη Καρατζαφέρη: Συμμαχία με ΗΠΑ και Ισραήλ:

Η συνέντευξη της Πέμπτης στην οποία αναφερθήκαμε σε προηγούμενη καταχώρησή(Ξαναχτύπησε με νέες δηλώσεις ο μέγας ηγέτης Καρατζαφέρης! ) επεκτάθηκε και στην εξωτερική πολιτική, όπου ο πρόεδρος του «ζητωπατριωτικού» ΛΑΟΣ απαίτησε συμμαχία με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ: «Λάθος του πρωθυπουργού το ταξίδι στη Ρωσία.



Η Μόσχα απέκτησε ερωμένη που λέγεται Άγκυρα. Πιστεύω ότι η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί το κενό που δημιουργήθηκε στη γειτονιά μας. Ο Ερντογάν διαπιστώνει ότι δεν μπαίνει στην Ε.Ε., στρίβει ολοταχώς το τιμόνι στον ισλαμισμό. Πιστεύω ότι πρέπει να αναπληρώσουμε το κενό που άφησε ο κ. Ερντογάν στις σχέσεις Αμερικής-Τελ Αβίβ και να βρούμε έναν τρόπο εμείς, ως Ελλάδα, να εισέλθουμε».

Υ.Γ. Όπως ήταν φυσικό, ο νέος εταίρος-λαγός της πράσινης εξουσίας, απόφυγε όπως ο διάβολος το λιβάνι να πει έστω και μία λέξη για το λαθρο-νομοσχέδιο που ψηφίζει εντός των ημερών ο συνέταιρός του Τζέφρυ, την ίδια στιγμή που κάποιοι αφελείς οπαδοί του μαζεύουν… υπογραφές για δημοψήφισμα. Επίσης, ούτε μια λέξη δε βρήκε να πει ο ζητωπατριώτης για τα αίσχη της πράσινης χούντας στον Άγιο Παντελεήμονα και την πλατεία Αμερικής.
ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...