ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ

ΔΗΛΩΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΝΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ Ο ΜΗΝΥΤΗΣ
Σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν "όμηρο" οι zouglaioi που πανηγύριζαν όταν συνελήφθη ο Γκιόλιας σήμερα δεν πήγαν να υπερασπίσουν τον κ. Ψαρρά που θα είναι και ο ΜΟΝΟΣ που θα την πληρώσει για την ταλαιπωρία του Διευθυντή του Ράδιο Θέμα Σ. Γκιόλια. Δήλωσε ασθένεια και η δίκη αναβλήθηκε επ' αόριστο αφού οι δικαστές κατάλαβαν ότι θα αργήσει ο μηνυτής να γίνει καλά!!! Διαβάστε πως η zougla.gr παρουσιάζει σήμερα την είδηση αυτή:

Αναβλήθηκε η δίκη του Σωκράτη Γκιόλια

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010, 12:25
Αναβολή επ’ αόριστον στη δίκη του Σωκράτη Γκιόλια, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση κατ' εξακολούθηση μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Γεώργιος Ψαρράς.
Το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης, λόγω ασθένειας του μηνυτή.

Ο ίδιος ο Σωκράτης Γκιόλιας δήλωσε αθώος, ότι δεν έχει καμία σχέση με το blog «Troktiko» και ότι είναι όμηρος μίας κατάστασης.

Το «Troktiko» είχε αναρτήσει είδηση σύμφωνα με την οποία ο Γεώργιος Ψαρράς, στέλεχος της ηλεκτρονικής εφημερίδας zougla.gr και της εφημερίδας VETO, ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Telepassport, η οποία φέρεται να λειτούργησε ως όχημα για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» επ’ ωφελεία της εταιρείας SIEMENS. Ο Γεώργιος Ψαρράς, ο οποίος δεν υπήρξε ποτέ ούτε στέλεχος ούτε και συνεργάτης αυτής της εταιρείας, κατέθεσε σε βάρος του διαχειριστή του blog μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση
ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Αυτά γράφει και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι χάνει και την τελευταία της αξιοπιστία αφού μόνο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ δεν είναι. Κανένας δεν περίμενε από έναν Τριανταφυλλόπουλο να μην διώξει αμέσως τον Γ. Ψαρρά και όποιον άλλο συμμετείχε σε αυτή την αθλιότητα εναντίον του κουμπάρου Σ. Γκιόλια. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει το blog troktiko πότε δημιουργήθηκε και κυρίως από ποιους. Όλα τα άλλα θα τα βρουν στην πορεία αφού δεν υπάρχει τίποτα που να μας δείχνει ότι αυτή η κόντρα θα συνεχιστεί. Τέλος λοιπόν οι μαλακίες των συνεργατών του Μάκη που τραβούσαν φωτό μέσα στο Δικαστήριο λες και ο  Γκιόλιας είναι κανένας star. Πάντως από την όλη περιπέτεια ο Γκιόλιας βγήκε ποιο δυνατός. Ακούστε τον στην καθημερινή του εκπομπή 12:30-13:00 στο Ράδιο Θέμα που την κάνει μαζί με τον Μάνο Κακλαμάνο και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...