ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


@Oι αλλαγές στο σύστημα του Ολυμπιακού που θα κάνει αύριο ο Μπάντοβιτς ίσως οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε ένα πιο επιθετικό παιχνίδι που θα αφήνει όμως κενά στην άμυνα των ερυθρολεύκων. Η ομάδα του Περιστερίου εάν τα εκμεταλευτεί θα σημειώσει γκολ και έτσι το παιχνίδι θα πάει στο over.
@Kαμιά τύχη δεν έχει ο Πανιώνιος στο αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι έχει τελειώσει με νίκη του Πατέρα πριν αρχίσει.


@ Ο ΠΑΟΚ θα αφήσει βαθμούς στην Ξάνθη και αυτό θα οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Κρίμα γιατί θα χαιρότανε οι οπαδοί του που θα έβλεπαν κορυφή έστω και για μια μέρα.
@Μπορεί η απόδοση να είναι μόλις 1.40 αλλά αυτή η Μπαρτσελόνα δεν χάνει με τίποτα. Να μου πείτε με 1.40 απόδοση τι να το κάνω ε βάλτε το μαζί με ένα από τα προηγούμενα.
@ Προσοχή θέλει το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης , ο Άρης έχει σαφέστατα καλύτερη ομάδα από την Λάρισα όμως δεν νικάει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο. Με διαιτητή τον Σταθόπουλο ακόμα και οι νεκροί μπορεί να πάρουν ισοπαλία.
@ Από Γερμανία ο άσσος της Στουγκάρδης σήμερα φαντάζει πολύ πιθανός και πληρώνει 1.60
Αυτά για σήμερα τα λέμε πάλι αύριο
Ο μαύρος γάτος της μπάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...