ΡΕ ΜΑΚΗ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΗΡΕΜΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ

 ΧΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ
Oι άθλιες επιθέσεις της zougla.gr το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι να απαξιώνεται περισσότερο το συγκεκριμένο site , και να πέφτουν οι τηλεθεάσεις των εκπομπών του Μάκη , αλλά και να διασύρετε αφού σπάνια ξεπερνάει τα 50.000 φύλλα η εφημερίδα VETO. Όλα αυτά φαίνεται ότι δεν τα καταλαβαίνουν εκεί στην Κηφισιά και έτσι συνεχίζουν να τα βάζουν καθημερινά με τους αρουραίους , ποντίκια , ή τρωκτικά του διαδικτύου.


Τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά και μας λένε ότι είμαστε επιεικείς και απαράδεκτα προσκολλημένοι στις επιλογές του κύριου Τριανταφυλλόπουλου μας έχουν κάνει να καταλάβουμε ότι για το διαδίκτυο πλέον η μάχη χάθηκε. Η zougla.gr δεν πρόκειται να περάσει ΠΟΤΕ το troktiko σε επισκέψεις και επομένως Μάκη μου όποιοι σε συμβουλεύουν να τους βρίζεις καθημερινά σε κάνουν να χάνεις κάθε μέρα και κάποιους αναγνώστες. Είσαι στην 16η θέση στην Ελλάδα και τα "άθλια" τρωκτικά στην 8η θέση. Γιατί λοιπόν θεωρείς ότι οι νέοι συνεργάτες σου είναι σε θέση να σε οδηγήσουν ψηλά όταν ούτε ένα blog που δεν έχει τα μισθολόγια τα δικά σας σας κάνει τέτοιες κηδείες!!!!!!!!! Από την άλλη ο Κομιστής κάνει πάνω από 200.000 φύλλα κάθε Κυριακή και εσύ ούτε τα μισά. Γιατί λοιπόν να έχουμε συνεχόμενες κόντρες με τους πρώην συνεργάτες σου για να τους κάνεις να δουλεύουν περισσότερο και να σε νικάνε παντού. Κάτσε ήσυχος γιατί αφού τα δικά σου χρήματα δεν τα δίνεις και εξαρτάσαι από άλλους επιχειρηματίες όπως τον Κυριακίδη τον άνθρωπο δηλαδή του Λαυρεντιάδη που κάνει κωλοτούμπες για τον Μπόμπολα και που σίγουρα δεν θα ήθελε ΠΟΤΕ να τα βάλει με τον Αλαφούζο που εάν ανοίξει το στόμα του τον στέλνει στην στενή. Τότε τι μας μιλάς για εφημερίδα των δημοσιογράφων επειδή ακόμα έχετε την πλειοψηφία των μετοχών δεν σημαίνει ότι θα σας χώνουν τα χρήματα για να πουλάτε μόλις 50.000 φύλλα και να τους δημιουργείτε ένα σωρό προβλήματα. Όλα αυτά εμείς σας τα λέμε φιλικά και ας μας βρίζει όλο το διαδίκτυο που δεν σας βάζουμε και ΕΣΑΣ στο τσουβάλι με τους διαπλεκόμενους των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...