ΓΕΜΑΤΟ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Kανείς δεν τολμάει να σας πει ότι το διαδίκτυο έχει γεμίσει από ανθρώπους που γράφουν ότι τους κατέβει για μερικά κλικ παραπάνω. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί κυκλοφορούν πολλές ψεύτικες ειδήσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Το φαινόμενο το τελευταίο διάστημα έχει γίνει περισσότερο έντονο αφού κλασσικά ΜΜΕ έχουν μπει στο χώρο του διαδικτύου με ανυπόληπτα site που το μόνο που εξυπηρετούν είναι τα επιχειρηματικά συμφέροντα των ιδιοκτητών τους. Το τελαυτάιο διάστημα πάρα πολλοί bloggers θα έχουν πουλήσει τα ιστολόγιά τους με αδιαφανείς διαδικασίες.


Πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν blogs όπως το nonews-news να αλλάζει τακτική απέναντι από τους κλασσικούς του αντιπάλους. Ο Θέμος πλέον δεν καυτηριάζεται όπως πριν και οι μπηκτές κατά του Νίκου Ευαγγελάτου δίνουν και παίρνουν. Φαίνεται πλέον ότι ο Βασίλης Μπόνιος δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο blog. To πούλησε; Το παραχώρησε; Δεν θα μάθει ποτέ κανείς όσο οι ίδιοι οι διαχειριστές μένουν στην ανωνυμία που τους επιτρέπει να γράφουν χωρίς κόστος ότι τους καπνίσει. Η ανωνυμία των blogs οδηγεί σε πλήρη απαξία όλους μας. Ιδιαίτερη προσοχή σε όσους σας το παίζουν ανεξάρτητοι και χωρίς εξαρτήσεις. Είσαστε υπέυθυνοι εκτός από τα χάλια της τηλεόρασης και για τα χάλια του διαδικτύου. Με τις επιλογές σας αφήνεται ελάχιστο χώρο σε όσους θέλουν να αφήσουν στην άκρη την φθήνια και την προχειρότητα. Μετά λέτε γιατί αυτό και γιατί εκείνο όταν οι ίδιοι αναζητάτε καθημερινά το φθηνό και το χυδαίο. Δεν σας αξίζει καλύτερη ενημέρωση πάει και τελείωσε και δεν θα καθόμαστε να ασχολούμαστε με όσους θέλουν να μας κάνουν  να αλλάξουμε τελείως ρότα. Βάλαμε και τις ανούσιες lifestyle ειδήσεις αλλά δεν θα τρελαθούμε και τελείως με τις προτιμήσεις σας. Εάν δεν σας αρέσουμε προχωρήστε πιο κάτω. Άλλωστε από την αρχή σας είχαμε προειδοποιήσει εμείς εδώ δεν είμαστε ΟΛΑ είμαστε ελεύθεροι και όχι υπόδουλοι της ματαιοδοξίας και του χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...