Διαβάστε το κλάμα της zougla.gr για την παραπομπή του Θέμου για την υπόθεση με το dvd Ζαχόπουλου


Στα μαλακά οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση Ζαχόπουλου



Την παραπομπή σε δίκη όλων των κατηγορουμένων για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος για την υπόθεση Ζαχόπουλου προτείνει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Νίκος Φιστόπουλος, προς τους δικαστές του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, οι οποίοι και θα έχουν και τον τελικό λόγο.

Ο εισαγγελέας υπέβαλε αργά το μεσημέρι την πρόταση του, η οποία αριθμεί περισσότερες από 100 σελίδες.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν λάβει γνώση της πρότασης, επισήμως, οι δικηγόροι όλων των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προτείνει την παραπομπή σε δίκη του Θέμου Αναστασιάδη για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων σε βαθμό, όμως, πλημμελήματος, μετατρέποντας, δηλαδή, την αρχική κατηγορία που αντιμετώπιζε και ήταν σε βαθμό κακουργήματος.

Για το πλημμέλημα της συνέργειας, στην παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων προτείνει να δικαστεί ο Γιάννης Μακρυγιάννης.

Η κατηγορία αφορά τη διακίνηση του επίμαχου DVD.

Επίσης, εισηγείται να απαλλαγούν από την κατηγορία της συμμετοχής σε απόπειρα αυτοκτονίας του Χρήστου Ζαχόπουλου (πλημμέλημα) οι Εύη Τσέκου, Χρίστος Νικολουτσόπουλος, Δημήτρης Μπαλέρμπας και Ηρακλής Κουτελίδας, κρίνοντας ότι δεν προέκυψαν στοιχεία για την διάπραξη αυτού του αδικήματος.

Έτσι ζητεί να καθίσουν στο εδώλιο για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και απόπειρα εκβίασης, αδικήματα σε βαθμό, όμως, πλημμελήματος.

Εάν η πρόταση υιοθετηθεί, η δίκη θα διεξαχθεί σε τριμελές εφετείο πλημμελημάτων λόγω της ιδιότητας του Χρήστου Νικολουτσόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...