ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ VETO


Δεν κλείνει η εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου VETO αφού έχει βρεθεί χρηματοδότης που θα την αγοράσει με την προϋπόθεση ότι ο Μάκης θα εξακολουθεί να γράφει σε αυτή. Η συμφωνία θα πάρει λίγες μέρες να ολοκληρωθεί και επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από τον ίδιο τον Τριανταφυλλόπουλο που θέλει πλήρη διαφάνεια στις κινήσεις του.


Θα έρθουν άλλοι Αρχισυντάκτες και θα προστεθούν καμιά 20αριά νέοι δημοσιογράφοι. Δεν είναι το όνομα που γράφεται σε άλλα blogs αλλά δεν θα σας πούμε τίποτα άλλο ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Άλλωστε και οι Ζαγοριανίτης, Μουλίνος έχουν λόγο σε αυτή την αγοραπωλησία και καταλαβαίνετε όλοι ότι εκεί είναι και το θέμα. Στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο άκουσμα του επιχειρηματία που θα αναλάβει τις τύχες του VETO θα παγώσουν και σίγουρα θα χρειαστούν ενίσχυση γιατί μετά το VETO πάει για πολύ ψηλά. Μιλάμε ότι οι ταινίες της VETO μετά δεν θα παίζονται γιατί θα είναι τόσο καινούργιες όσο καμιά άλλη εφημερίδα δεν έχει βάλει ΠΟΤΕ. Δεν σας λέμε άλλα στοιχεία γιατί θα φωτογραφίσουμε τον επιχειρηματία που στο παρελθόν έχει απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ της χώρας μας για προβλήματα που είχε με τις επιχειρήσεις του εκτός Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...