ΕΦΥΓΕ Ο ΛΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ VETO


ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VETO
Αποχώρησε ο Θανάσης Λάλας από την εφημερίδα veto, τους λόγους καλύτερα να γτους εξηγήσει ο ίδιος γιατί εμείς δεν πρόκειται να αναπαράγουμε φημολογία. Όταν με το καλό ο ίδιος θέλει να ανακοινώσει κάτι είμαστε όλο αυτιά να τον ακούσουμε. Πάντως ο Μάκης τον αποχαιρέτησε με τιμές. Το κλίμα στο veto δεν είναι καλό εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων της εφημερίδας. Η ίδια κατάσταση δηλαδή που συμβαίνει σε όλα τα μαγαζιά όταν δεν υπάρχουν πελάτες. Οι λόγοι που δεν τσουλάει η εφημερίδα πάρα πολλοί , έχουμε γράψει εμείς  αρκετούς από πολύ πριν αλλά κανείς δεν μας άκουγε. Τώρα θα μας ακούσουν αλλά μάλλον είναι λιγάκι αργά.
Διαβάστε πως παρουσίασε η zougla.gr την αποχώρησή του από την εφημερίδα των Μάκη-Ζαγοριανίνη-Μουλίνου

Αποχώρησε ο Θανάσης Λάλας από το εκδοτικό σχήμα του VETO με δική του πρωτοβουλία. Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε χθες την απόφασή του προς την υπόλοιπη συντακτική ομάδα (Μουλίνο, Ζαγοριανίτη, Τριανταφυλλόπουλο) που έχει την ευθύνη της διεύθυνσης της εφημερίδας.

Η zougla.gr, απευθυνόμενη στην διεύθυνση του VETO, πήρε την ακόλουθη απάντηση:

«Τον ευχαριστούμε για την συμμετοχή και τη συνεισφορά του στο διάστημα της κοινής προσπάθειας.
Θεωρώντας ότι οι σχέσεις των ανθρώπων μπορούν και πρέπει να παραμένουν ακέραιες και όταν αυτοί δεν έχουν τη διάθεση να συνεργαστούν, του ευχόμαστε καλή τύχη στο όποιο εγχείρημά του. Για εμάς, το όραμα μίας διαφορετικής εφημερίδας παραμένει ακέραιο, ακόμα και κάτω από τις δυσμενέστερες συνθήκες που δημιουργούν οι αφόρητες πιέσεις του εκδοτικού κατεστημένου, ελπίζοντας ότι στο τέλος το μήνυμά μας "δεν είμαστε όλοι ίδιοι" θα υλοποιηθεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...