ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ TROKTIKOU INTIFADA ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


@ Ο Νίκος Πατέρας δεν θα αφήσει να χαθεί έτσι απλά ο τίτλος. Ο Σωκράτης Κόκκαλης το κατάλαβε γιαυτό και περνάει μπροστά και αφήνει πίσω τους Σαλονίκηδες και τους υπόλοιπους. Ο Πατέρας μόνος του, πάει να πάρει τον τίτλο και ο Κόκκαλης τώρα το πήρε χαμπάρι.
@ Προσωρινός πρόεδρος του Mega θα είναι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Μέχρι να βρεθεί άλλη λύση. Δεν προλαβαίνει ο άνθρωπος. Κάθε βράδυ είναι στα μπουζούκια. Δεν είναι για προεδρίες και κανάλια ο καπετάνιος.



 @ Μην πληρώνετε διόδια από την στιγμή που ...
σας καλύπτει η νομοθεσία της Ε.Ε. Το ξαναλέμε για να μην δίνεται τζάμπα χρήματα στις εθνικές οδούς όπου ο κόσμος σκοτώνεται.
@ Στο ALTER έρχονται δραματικές μειώσεις δαπανών και απολύσεις όπως και σε άλλους σταθμούς.

@ Σε ποιον mediaρχη αναμένεται να ασκηθεί σύντομα ποινική δίωξη και να εκτεθούν όλοι όσοι τον συγκαλύπτουν και γίνονται τιμητές των άλλων.

Ωραία στήλη παιδιά εάν και κάτι μας θυμίζει θα σας παρακολουθούμε και θα αναδημοσιεύουμε αυτά που μας αρέσουν Για τα υπόλοιπα οι φίλοι μας θα πατάνε
http://troktiko.blogspot.com/2010/01/intifada_7572.html
Για να σας στείλουμε και κανένα αναγνώστη μας από τους πολλούς που έχουμε χα χα πλάκα κάνουμε αλλά εμείς δεν τρώμε φρίκες έχουμε όσους αντέχουμε και κυρίως μας αντέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...