ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ TRASH TV ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ

Του Σταύρου Μαρίνη
Άδικα περιμένουν οι συνεργάτες μου ότι θα μας απαντήσει ο trash tv. Τι να μας πει άλλωστε αυτός την δουλειά του κάνει. Αυτοί που θα μας δώσουν απαντήσεις πρέπει να είναι οι Δήμαρχοι που δίνουν τις στημένες συνεντεύξεις τους σε  site με μηδαμινή απήχηση στους αναγνώστες και κυρίως σε ένα site που δεν δουλεύουν δημοσιογράφοι. Θα έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτό το θέμα αφού υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία που μας τα παρουσιάζουν από μέσα άνθρωποι που γνωρίζουν!!!! Σε λίγες μέρες μάλιστα η έρευνα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τις ατασθαλίες των Δημάρχων θα φέρει στο φως της δημοσιότητας σκάνδαλα από Δημάρχους που διαφημίζονται τώρα στο site ως δραστήριοι και δημιουργικοί!!!!


Έτσι είναι όταν δεν κάνουν έρευνα θα πέφτουν από τα σύννεφα κάθε φορά και θα γίνονται ρεζίλι στους αναγνώστες τους.Το παραμύθι με τους Δημάρχους έχει και "Δράκο" αλλά θα τα πούμε σε άλλο κείμενο αυτά. Θα λείψω για κανένα μήνα από το καθημερινό ραντεβού μας. Θα γράφω όποτε μπορώ και θα αναδημοσιεύονται κείμενα παλιά , καλά για τις ΑΓΑΠΕΣ τους ΕΡΩΤΕΣ και τους 300 του Λεωνίδα. Όταν γυρίσω θα σας φέρω χιλιάδες δώρα από εκεί που δεν ξημερώνει εύκολα και βραδιάζει νωρίς.Δεν θα σας λείψω , αυτό είναι σίγουρο και το δείχνετε σε κάθε ευκαιρία!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...