Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης νέος πρόεδρος του ΔΣ της Proton Bank


Τα καθήκοντα του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Proton Bank ανέλαβε ο κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος εξαγοράσε στα τέλη Δεκεμβρίου το 31,3% της τράπεζας από την Τρ.Πειραιώς έναντι 70,7 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα...


όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ της Proton Bank σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του, κ.κ. Σταύρου Λεκκάκου, Παναγιώτη Γιαννόπουλου και Ιωάννη Βιγγόπουλου, εξέλεξε στις 4 Γενάρη, τους κ.κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Γεράσιμο Σαπουντζόγλου και την κυρία Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του.

Η εκλογή των νέων μελών θα τεθεί προς επικύρωση στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Υπεύθυνα πρόσωπα έναντι της Τράπεζας της Ελλάδος ορίστηκαν οι κ.κ. Αντώνιος Αθανάσογλου και Αθανάσιος Παπασπηλίου.

Το ΔΣ μετά τις παραπάνω αντικαταστάσεις ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα, ορίζοντας τα Εκτελεστικά και Μη Εκτελεστικά μέλη του σύμφωνα με το Ν.3016/2002, ως εξής:

1) Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Πρόεδρος του ΔΣ, Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ, Αντώνιος Αθανάσογλου, Αντιπρόεδρος του ΔΣ, Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ, Αθανάσιος Παπασπηλίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ, Δημήτριος Σαραμαντής, Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ, Σωτηρία Θεοδώση, Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ και Μη Εκτελεστικά μέλη ΔΣ οι Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, Ευάγγελος Παπαευαγγέλου και Γεώργιος Μινέτας.

Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη ΔΣ ορίστηκαν οι Γεράσιμος Σαπουντζόγλου, Αλεξάνδρα Σταυροπούλου του και Παναγιώτης Αλεξάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...