Αυτός φέρεται να είναι o εκτελεστής που σκότωσε τον Άντη Χατζηκωστή

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ



Αυτές είναι οι φωτογραφίες από την προσαγωγή των φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας του Α. Χατζηκωστή στο δικαστήριο, ένας εκ των οποίων μάλιστα ενδεχομένως να ανοίξει το στόμα του και να αποκαλύψει τον ηθικο αυτουργό της δολοφονίας. Αισιοδοξία επικρατεί στους κύκλους....

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ










της κυπριακής αστυνομίας, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt ένας από τους τρεις συλληφθέντες είναι έτοιμος να σπάσει και να αποκαλύψει το όνομα ή τα ονόματα των ηθικών αυτουργών, εκείνων δηλαδή που έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή.

Μάλιστα, στοιχεία έρχονται και για τον τέταρτο άνθρωπο που αναζητά η κυπριακή αστυνομία, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt είναι 32 χρονών και εκτελούσε χρέη οδηγού την μοιραία νύχτα της δολοφονίας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνθρωπος αυτός αναζητείται και ίσως τις επόμενες ώρες γίνει και η σύλληψή του.

Μετά την προφυλάκιση για 8 ημέρες των Ανδρέα Κασάπη, Θάνου Χατζηγεωργίου και Κώστα Προεστού που αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έρχονται και νέα στοιχεία για το ρόλο που φέρονται να διαδραμάτισαν στην ενέδρα θανάτου.

Ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες θεωρείται πως ήταν ο εκτελεστής, ο άνθρωπος που σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον Άντη Χατζηκωστή, ενώ ο δεύτερος φέρεται να είναι ο οργανωτής της ενέδρας και ο προμηθευτής του όπλου. Ο τρίτος φέρεται πως ήταν ο δεύτερος οδηγός της μηχανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...