OΣΦΠ: Η λίστα με τους άλλους… Μπεν Αρφά!


Μία μεταγραφή ουσίας θέλουν να πραγματοποιήσουν στον Ολυμπιακό, ύστερα από το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά. Στη λίστα των Πειραιωτών υπάρχουν πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών που αποτελούν εναλλακτικές λύσεις του Γάλλου...



μεσοεπιθετικού της Μαρσέιγ. Ωστόσο, οι διοικούντες την ΠΑΕ θέλουν να περάσουν τα κρίσιμα παιχνίδια με ΑΕΚ και Λάρισα, προτού ασχοληθούν ξανά με την ενίσχυση της ομάδας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αριστερού χαφ, ο οποίος θα καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί από την αποχώρηση του Τζόρτζεβιτς από την ενεργό δράση. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να ενδιαφέρονται για έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να παίξει στα αριστερά και ως «δεκάρι». Όπως αναφέραμε, τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που εξετάζονται στον Ολυμπιακό είναι πολλά:

* Από τη Γαλλία ο (Σουηδός) Κάλστρομ της Λιόν και ο (Πολωνός) Ομπράνιακ της Λιλ.

* Από την Αγγλία και συγκεκριμένα τη Λίβερπουλ ο (Ισπανός) Ριέρα, ο (Ισραηλινός) Μπεναγιούν -μοιάζει απίθανο σενάριο- και ο (Ολλανδός) Μπάμπελ, ενώ από την Μπλάκμπερν έχει ξεχωρίσει ο Πέντερσεν.

* Από την Ιταλία και συγκεκριμένα την Ίντερ ο (Βραζιλιάνος) Μανσίνι και ο (Πορτογάλος) Κουαρέσμα.

* Από την Ισπανία προκύπτουν ο (Ισπανός) Καπέλ της Βαλένθια και ο (Ισπανός) Σεράνο της Σανταντέρ, ενώ παλιότερα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασχοληθεί με τις περιπτώσεις του (Ισπανού) Γέστε της Μπιλμπάο και του (Πορτογάλου) Ντούντα της Μάλαγα.

* Στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης, ενώ έχει προταθεί ένας Βραζιλιάνος από τον Ζίκο (χωρίς να έχει απορριφθεί από τη διοίκηση).

* Από τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ξεχωρίζουν τα ονόματα του (Αργεντινού) Ντατόλο της Νάπολι και του (Σέρβου) Τόσιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν «παίζουν» δυνατά.

* Όσον αφορά την ελληνική αγορά, οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις παικτών. Στην κορυφή βρίσκεται το όνομα του Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ, ακολουθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ και τρίτος είναι ο Μπενάρ Κουμόρτζι του Πανιωνίου.

Δοκιμάζει και σήμερα ο Ντουντού!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ντουντού να συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, παρότι χθες ο Βραζιλιάνος μέσος αισθανόταν ενοχλήσεις στο πόδι και αρχικά έχει αποκλειστεί. Ο παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και αν τα καταφέρει, τότε ο Ζίκο θα τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την «Ένωση». Αν τελικά δεν μπορέσει ο Ντουντού να προσφέρει τις υπηρεσίες του, δίπλα στον Μαρέσκα θα βρίσκεται ο Κατσικογιάννης.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Ζίκο στις τελευταίες προπονήσεις, η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Κατσικογιάννη, Μαρέσκα, Γκαλέτι, Οσκαρ, Ντιόγο και Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Ζαϊρί και Νταρμπισάιρ. Εντύπωση προκάλεσε ότι ο Ζίκο άφησε εκτός τους Λεντέσμα, Στολτίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, όπως και τον Λούα Λούα.

* Μπόχουμ και Εβερτον ενημέρωσαν χθες την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι στις εξέδρες του Καραϊσκάκη θα βρίσκονται άνθρωποί τους.


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...