Οι κόντρες στο... ριγκ της τι-βι no2



Η Φαίη Σκορδά και η Βάσια Λόη αυτό τον χειμώνα δεν έχουν κοντραριστεί, πάντως, μόνο μεταξύ τους, αλλά έχουν ανοίξει ένα μεγάλο τηλεοπτικό μέτωπο και εκτός Alter. Και το μέτωπο αυτό έχει να κάνει με την Ελένη Μενεγάκη. Η οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη» είναι σου λέει σφόδρα ενοχλημένη από τις κρίσεις, τις επικρίσεις και τα σχόλια που γίνονται (ή, αν μη τι άλλο, γινόντουσαν μέχρι πριν από τις γιορτές) μέσα από τις δύο εκπομπές....


του καναλιού του Περιστερίου, σε σημείο τέτοιο που κάποια στιγμή κυκλοφόρησε έντονα η πληροφορία πως άνθρωποι της Ελένης φρόντισαν να επικοινωνήσουν με τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του Alter και να τους ζητήσουν οι δύο αυτές εκπομπές να πάψουν να ασχολούνται ή, τέλος πάντων, να ασχολούνται πιο... διακριτικά με την ωραία Ελένη της Κάντζας.

Βέβαια, το κανάλι που υποφέρει αυτή την εποχή από απίστευτη... φαγούρα είναι το κανάλι του ΑΝΤ1. Σχεδόν οι μισοί έχουν πρόβλημα με τους άλλους μισούς. Τι εννοώ με αυτό; Αίφνης, το πρωινό δίδυμο των Καραμέρο-Χαριτάτων έστρεψε τα βέλη του προς τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Γιάννη Λάτσιο, υποστηρίζοντας με την περιβόητη πια δήλωσή τους, «μέσα στο ίδιο μας το σπίτι σκεφτόμαστε μήπως πρέπει να φωνάξουμε περισσότερο για να μας ακούσουν τα άλλα μέλη της οικογένειας, γιατί μάλλον νοιάζονται περισσότερο για τους γείτονες παρά για μας», πως ούτε λίγο - ούτε πολύ δεν στηρίζεται επαρκώς η εκπομπή τους, «10 με 1 μαζί», και πως θα έπρεπε το κανάλι να βρίσκεται περισσότερο δίπλα τους.

Η δήλωση αυτή και τα... παραλειπόμενά της -όπως καταλαβαίνετε- ενόχλησε τα μάλα τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που εμπιστεύθηκε την πρωινή, καθημερινή ζώνη του ΑΝΤ1 στον Γιώργο και τον Σπύρο. Και τα βάσανα του Γιάννη Λάτσιου δεν τελειώνουν εδώ... Στη συνέχεια έμελλε να δεχτεί και τα παράπονα του Γιώργου Παπαδάκη. Γιατί; Γιατί ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται σε μια απίστευτη κόντρα με τη συμμορία του «Ράδιο Αρβύλα», γεγονός που τον έκανε να απευθυνθεί μέχρι και στη διοίκηση του καναλιού για να βρει το δίκιο του. Μια κόντρα η οποία ξεκίνησε από τη σάτιρα που δέχεται από τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, μια σάτιρα την οποία τη βρίσκει μάλλον κακόγουστη, γι’ αυτό και οι φήμες λένε πως ζήτησε από τους Αντεννικούς να τους τραβήξουν και λίγο το... αυτάκι, μπας και τους συνετίσουν.

Ομως, την πόρτα του Γιάννη Λάτσιου, απ’ ό,τι ακούστηκε, χτύπησε και ο Θέμος Αναστασιάδης, επίσης σε έξαλλη κατάσταση. Ο μίστερ «Ολα» έφτασε μέχρι το γραφείο του διευθυντή του καναλιού του Αμαρουσίου για να του εκφράσει τα παράπονά του και για τη μετακίνηση της εκπομπής του από Τρίτη σε Δευτέρα βράδυ, αλλά και για το γεγονός πως θεωρεί τουλάχιστον απαράδεκτη την κίνηση το «Ολα» να παίζει κάθε εβδομάδα στο καπάκι μετά το «Ράδιο Αρβύλα», μετά, δηλαδή, από μία παραπλήσια εκπομπή σάτιρας. Με άλλα λόγια, αυτοί οι τηλε-χειρισμοί του Γιάννη Λάτσιου υποστηρίζουν κάποιοι πως έχουν φέρει μία... ψυχρασία στις σχέσεις Θέμου και ΑΝΤ1, για ακόμα μία φορά.

Αν όχι σε κλίμα κόντρας, αλλά σε ένα τεταμένο κλίμα λέγεται πως βρίσκονται και οι σχέσεις της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΑΝΤ1, μετά την κόντρα του συζύγου της Νίκου Ευαγγελάτου με το κανάλι του Αμαρουσίου (λόγω διάστασης τηλεοπτικών και... ενημερωτικών απόψεων, σε σχέση με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων), η οποία έφτασε μέχρι και στο τηλεοπτικό τους διαζύγιο. Η Τατιάνα, λοιπόν, και οι Αντεννικοί δεν βρίσκονται και στα καλύτερά τους, ενώ βούιξε ο τόπος πως οι του καναλιού έγιναν έξαλλοι την περασμένη εβδομάδα όταν είδαν τον Νίκο Ευαγγελάτο να στέκει αγέρωχος ως καλεσμένος στο τηλεοπτικό παράθυρο του «Αξίζει να το δεις», αφού, απ’ ό,τι υποστήριζαν, για αυτή την πρόσκληση δεν είχαν ιδέα.

Και φυσικά στις Αντεννικές κόντρες ανήκει και η κλασική πια κόντρα του Γιώργου Θεοφάνους με τον Νίκο Μουρατίδη, του Νίκου Μουρατίδη με τον Γιώργο Θεοφάνους. Κάτι για το θέαμα, κάτι που το πιστεύουν, μας έχουν κάνει να πειστούμε και εμείς πως μισούνται θανάσιμα και δεν χάνουν κάθε Παρασκευή την ευκαιρία να κοντράρονται μέχρι τελικής πτώσεως στο «X-Factor», τάχα μου δήθεν για το... καλό της μουσικής! Αλλα και της AGB, βεβαίως βεβαίως, θα έλεγα εγώ.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11498&subid=2&pubid=9758998#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...