ΜΟΝΟ ΣΤΟ NEWSIT: Αυτός είναι ο τέταρτος καταζητούμενος


Η Αστυνομία καταζητεί τον ύποπτο από το βράδυ της Παρασκευής και επειδή δεν έχει ακόμη συλληφθεί φοβούνται πως έχει διαφύγει. Το NewsIt εξασφάλισε τη φωτογραφία και του τέταρτου καταζητούμενου της δολοφονίας του Α. Χατζηκωστή.

Πρόκειται για τον Γρηγόρη...
Ξενοφώντος, 29 ετών, από τη Λευκωσία. Ο Ξενοφώντος φέρεται να είναι αυτός που καθοδηγούσε τους τρεις δράστες, που κρατούνται από προχθές, και τους έδινε πληροφορίες για να διαφύγουν από τη σκηνή μετά την δολοφονία.

Σε αποκλειστική συνέντευξή του , στο Sigma Live,ο 4ος καταζητούμενος για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή υποστηρίζει πως τη συγκεκριμένη στιγμή βρισκόταν σε διαδικασία μετακόμισης και μάλιστα παρουσία δικηγόρου.

Εξάλλου, οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται προς δύο τουλάχιστον πρόσωπα για αναζήτηση των ηθικών αυτουργών της στυγερής δολοφονίας του Αντη Χατζηκωστή. Για τα δύο αυτά άτομα, υπάρχει εύλογη υποψία ότι διέταξαν την εν ψυχρώ εκτέλεση του Αντη Χατζηκωστή, ενώ οι κινήσεις τους παρακολουθούνται διακριτικά.

Οι προσπάθειες των ανακριτών της υπόθεσης επικεντρώνονται πλέον στην εξασφάλιση στοιχείων, που να συνδέουν τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς με τα τρία άτομα που τελούν ήδη υπό οκταήμερη κράτηση, ως ύποπτα για τη διάπραξη του εγκλήματος.

Στο μεταξύ, απο την πρώτη στιγμή της δολοφονίας του Χατζηκωστή, εμπλέκεται το όνομα της Έλενας Σκορδέλη, τηλεπαρουσιάστρια πρωινής εκπομπής η οποία διατηρεί το 20% των μετοχών της SIGMA TELEVISION . Η ίδια έχει αρνηθεί κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία. Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ οι κυπριακές αρχές διαρρέουν οτι έχουν ενδείξεις πως η κα Σκορδέλη είχε έρθει σε επαφή με ανθρωπους οι οποίοι ανέλαβαν τη δολοφονία, κάτι τέτοιο όμως μέχρι τώρα δεν έχει αποδειχθεί." Οσοι διαρρέουν τέτοιες πληροφορίες σπιλώνουν το όνομά μου" δηλώνει η ίδια.

Οι αστυνομικοί ερευνούν και την εμπλοκή δεύτερου μετόχου του συγκροτήματος "ΔΙΑΣ" που κατέχει ποσοστό 20% και ο οποίος είναι στη φυλακή για οικονομικά εγκλήματα. Το τελευταίο διάστημα δέχθηκε επισκέψεις απο άτομο που σχετίζεται με τους τρεις κατηγορούμενους.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...