Mε Στολτίδη και Λούα Λούα!



ΣΤΗΝ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ» ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΣ ΑΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Με τον Ιεροκλή Στολτίδη, αλλά και τον νεοφερμένο Λούα Λούα, θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Καβάλα για...



...την κυριακάτικη αναμέτρηση (17/1, 19.00) κόντρα στους «αργονάυτες», με την οποία θα πέσει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκα.

Ο Έλληνας μέσος επιστρέφει, ύστερα από αρκετό καιρό σε «ερυθρόλευκη» αποστολή, αφού ο Ντούντου ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο κι όπως είναι φυσικό δεν θα ταξιδέψει στη μακεδονική πόλη, στην οποία ετοιμάζονται να κάνουν «κατάληψη» οι οπαδοί του Ολυμπιακού (περίπου 10.000).

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Ζίκο ανακοίνωσε τους 19 παίκτες για τον αγώνα του «Ανθή Καραγιάννη», με τον Ντιόγκο να πονάει, αλλά να βρίσκεται στη διάθεση του Βραζιλιάνου τεχνικού, σε αντίθεση με τους Μήτρογλου και Σοϊλέδη, οι οποίοι έμειναν εκτός και συνέχισαν τη θεραπεία τους. Αν και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο, μετά το τέλος της προπόνησης που θα διεξαχθεί το μεσημέρι στου Ρέντη, ο Ζίκο αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Ντάρμπισιρ, σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές του.

Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο και Λούα Λούα.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό απ’ την ΠΑΕ, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ανδρέας Νινιάδης θα παρακολουθήσει την Κυριακή τον αγώνα Πανιώνιος - Λεβαδειακός.

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...