Ο Larry King με θέμα την Αϊτή



Η αποψινή εκπομπή του Larry King θα είναι διάρκειας δύο ωρών και θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να βοηθήσει τους ανθρώπους στην Αϊτή.
Ο τίτλος της θα είναι: «Larry King Live: Haiti: How You Can Help» και ο σκοπός της είναι να εμφανιστούν καλεσμένοι με επιρροή στις πλατιές μάζες, για να προσπαθήσουν να «ξεσηκώσουν» το αμερικανικό κοινό και να βοηθήσουν την πληγείσα από τον σεισμό χώρα.

Ο Larry King θα «συνδεθεί» μέσω δορυφόρου με τους διάσημους, για να δείξει στον κόσμο τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να προσφέρουν βοήθεια στη μικρή χώρα της Καραϊβικής.

Στη λίστα με τους διάσημους συμπεριλαμβάνονται και οι:

Ashley Judd, Ben Stiller, Benicio Del Toro, Charles Barkley, Christian Slater, Colin Powell, Garcelle Beauvais-Nilon, Jared Leto, Jeff Probst, Joel and Benji Madden, John Mayer, Kobe Bryant, Mick Jagger, Molly Sims, Pete Wentz, Pras Michel, Queen Rania, Ringo Starr, Russell Simmons, Ryan Seacrest, Sarah Ferguson, Scarlett Johansson, Seal, Snoop Dogg, Susan Sarandon, Tea Leoni, Tom Delonge, Tommy LaSorda, Will.i.Am

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...