Η Eva που ξαναβρήκε το πρόσωπο της

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ!


Η Eva Uhlin, 19χρονη σερβιτόρα από τη Σουηδία, χαμογελάει ευτυχισμένη και δείχνει στον κόσμο το πρόσωπο της. Πριν όμως από λίγα χρόνια, η Eva δεν είχε καθόλου πρόσωπο!
Το Σεπτέμβριο του 2005, η νεαρή Eva είχε μιά ίωση με πυρετό. Πήρε λοιπόν ένα παυσίπονο γιά να νιώσει καλύτερα.
Αντί, όμως, να καλυτερεύσει, έπαθε μιά τρομακτική αλλεργική αντίδραση που συμβαίνει κυριολεκτικά μία στο εκατομμύριο, την τοξική επιδερμική...

νεκρόλυση.
Την επόμενη μέρα ήταν γεμάτη φουσκάλες και πονούσε τόσο πολύ, που ο γιατρός της έδωσε μορφίνη. Της έβαλε αλοιφή, αλλά το δέρμα της άρχισε να πέφτει και του έμενε στα χέρια! Η Eva έχασε το δέρμα από το πρόσωπο της, το στήθος, την πλάτη, το στομάχι, και επίσης της έπεσαν τα νύχια, τα μαλλιά και οι βλεφαρίδες.
‘’Έμοιαζα σαν να είχα βγει από ταινία τρόμου’’, λέει.
Κι όμως, έγινε καλά! ‘’Πρέπει να κάνεις υπομονή να κάνει η αρρώστια τον κύκλο της, αφού δε μπορείς να κάνεις τίποτα γιά να τη σταματήσεις’’, δήλωσε η γενναία νεαρή Σουηδέζα.
Το μόνο που πρέπει να προσέχει τώρα, είναι να μην κάθεται στον ήλιο. Επίσης, βάζει σταγόνες στα μάτια δυό φορές τη μέρα. Αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα μπορούσε να είχε πάθει. Οι γιατροί φοβούνταν μήπως πεθάνει, αφού η ασθένεια του δέρματος της την είχε κάνει υπερευαίσθητη σε άλλες μολύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...