ΟΣΦΠ: Ώρα αποφάσεων!


Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, σύντομα ο Σωκράτης Κόκκαλης καλείται να πάρει αποφάσεις για αρκετά θέματα που απασχολούν τους Πειραιώτες.
Πρώτο μέλημα του...


προέδρου της ΠΑΕ είναι το θέμα του προπονητή, αφού όλα δείχνουν ότι θα αντικαταστήσει τον Ζίκο με το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας να «ενεργοποιήσει» τον Τζόρτζεβιτς σε ρόλο γενικού αρχηγού.

Το κλίμα στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» δεν είναι καλό και χρειάζεται μία αλλαγή που θα «ταρακουνήσει» τους παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Βραζιλιάνο. Παράλληλα, φήμες από την Τουρκία φέρουν τον Φατίχ Τερίμ στο Λιμάνι, ενώ υπάρχει το σενάριο της επιστροφής (για τρίτη φορά) του Τάκη Λεμονή.

Ο κ. Κόκκαλης θα ασχοληθεί με την ενίσχυση του Ολυμπιακού τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Νέρι Καστίγιο φέρεται να βρίσκεται μία… ανάσα από την επιστροφή του στην Ελλάδα, αφού εξασφάλισε τη θετική απάντηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ να αγωνιστεί (με τη μορφή δανεισμού) για ενάμιση χρόνο στους Πειραιώτες.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την τελική απάντηση της ΑΕΚ, αν και κάποιοι εκτιμούν ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του άσου της «Ένωσης» οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν έτοιμοι τη λύση του Χέσους Αλμπέρτο Ντατόλο. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τη Νάπολι (στην οποία ανήκει), έχει πάρει τη θετική απάντηση του Αργεντινού και τώρα δίνει μάχη με τη Παρί Σεν Ζερμέν για την υπογραφή του.

* Σήμερα το πρωί αναμένεται να παραδώσουν στη διοίκηση την απολογία τους οι Ντουντού και Στολτίδης. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να κληθούν βαρύ πρόστιμο, αφού στη διοίκηση θεωρούν ότι ευθύνες για την κατάσταση της ομάδας έχουν και οι παίκτες, ενώ ο Βραζιλιάνος και ο «Ιέρο» υπέπεσαν σε παραπτώματα.

* Η «μπλε» κάρτα του Λούα Λούα έφτασε χθες μέσω ηλεκτρονικού συστήματος και σήμερα η ΕΠΟ θα μπορεί να του εκδώσει δελτίο. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και αύριο ο Μήτρογλου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί πόσο βαρύ είναι το διάστρεμμα που έχει υποστεί.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...