ΠΑΟ: Κλείνει σύντομα το θέμα του στόπερ!


Την προσπάθεια να αποκτηθεί το συντομότερο δυνατόν ο κεντρικός αμυντικός που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα της ομάδας θα καταβάλουν στον Παναθηναϊκό. Σήμερα αναμένεται να συναντηθούν ο Νικόλας Πατέρας, ο Νίκος Νιόπλιας και ο Κώστας Αντωνίου, οι οποίοι θα...

αποφασίσουν για τον «killer» που θα αποκτηθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στο «τριφύλλι» έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις του Μάρκο Ματεράτσι, του Εμάνουελ Πόγκατετς και του «Κάτα» Ντίας, ενώ στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Όσον αφορά τον Ιταλό αμυντικό της Ίντερ, οι «πράσινοι» θα του καταθέσουν πρόταση που δεν θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ καθαρά για έξι μήνες. Ωστόσο, ο 36χρονος παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στους «νερατζούρι» και μετά από δύο χρόνια να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Όσον αφορά τον Πόγκατετς, ο κ. Αντωνίου αναμένεται να προσεγγίσει τη Μίντλεσμπρο, θέλοντας να μάθει τις απαιτήσεις που έχει για την παραχώρηση του Αυστριακού στόπερ μέσα στον Ιανουάριο. Το συμβόλαιο του 26χρονου παίκτη λήγει το καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του (τη νέα σεζόν).

Τα ισπανικά Μέσα επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του «Κάτα» Ντίας της Χετάφε. Ο Αργεντινός (με κοινοτικό διαβατήριο) αμυντικός είχε απασχολήσει τους «πράσινους» το καλοκαίρι και η ισπανική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να τον πουλήσει με 2 εκατ. ευρώ.

Παρότι η διοίκηση του «τριφυλλιού» διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα επιστροφής του Σωτήρη Κυργιάκου, το όνομα του διεθνούς στόπερ βρίσκεται πάντα στα υπ’ όψιν.

Νιόπλιας: «Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον αυριανό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) αγώνα με τον Εργοτέλη επέστησε ο Νίκος Νιόπλιας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας. «Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Στη συνέχεια ο Κοζανίτης προπονητής ανέφερε: «Δεν χρειάζεται να το τονίζουμε και να λέμε συνέχεια τα ίδια. Είναι αυτονόητο. Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός, η μεγάλη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε από την αρχή. Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα και έχει στο κέντρο δυο-τρεις ποδοσφαιριστές που κρατάνε καλά την μπάλα. Γι' αυτό πρέπει να τους πιέσουμε πολύ και να έχουμε την κατοχή. Να έχουμε ασφυκτική πίεση, θέλω συνεχές πρέσινγκ και να δείξουμε από την αρχή στον αντίπαλο ότι εμείς θα κερδίσουμε, ότι εμείς είμαστε το αφεντικό. Να μην πάρουν ανάσα».

Καταλήγοντας ο κ. Νιόπλιας υπογράμμισε ότι «ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη ομάδα και ο αντίπαλος πρέπει να σκέφτεται πώς θα παίξουμε εμείς. Οχι εμείς για τον αντίπαλο».

* Οπως έγινε γνωστό χθες, η γερμανική Χέρτα εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Σίλβα Κλέιτον και εμφανίζεται διατεθειμένη να πάρει το 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου μέσου έναντι 1 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η πλευρά του παίκτη κάνει κάποιες κινήσεις τις τελευταίες ημέρες και ίσως και σήμερα φθάσει επίσημη πρόταση.

* Ο Αντε Ρουκάβινα και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα χάσουν και το σαββατιάτικο ματς της Ξάνθης, αν και ο Κροάτης δείχνει να είναι καλύτερα τις τελευταίες μέρες.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...