ΟΣΦΠ: Ετοιμάζει αντεπίθεση ο Κόκκαλης!


Την κατάσταση στα χέρια του πήρε ο Σωκράτης Κόκκαλης, με την απομάκρυνση του Ζίκο από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, και τώρα ετοιμάζει την αντεπίθεσή του, προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει με όποιες πιθανότητες έχει την...

κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει είναι να πάει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στους παίκτες για την απόδοση της ομάδα τον τελευταίο μήνα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα τούς ξεκαθαρίσει ότι ο τίτλος δεν έχει χαθεί και δεν έχει ακόμα καταλήξει στα χέρια του Παναθηναϊκού. Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, δεν δείχνουν να το παρατούν και θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή, στοχεύοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο κ. Κόκκαλης ενδέχεται να ενισχύσει την ομάδα (πέρα την υπόθεση του Καστίγιο) με την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή (μετά τον Λούα Λούα και τον Ντάτολο).

Με συνταγή… Βαλβέρδε!

Την αγωνιστική τακτική του Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να ακολουθήσουν ο Μπάντοβιτς και ο Νινιάδης, ελπίζοντας ότι η ομάδα θα αποκτήσει τη δύναμη που έχει χάσει. Το τεχνικό δίδυμο θέλει οι παίκτες του Ολυμπιακού να αποκτήσουν ξανά τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση, η οποία έπεσε με τις επιλογές του Ζίκο. Οι δύο άνδρες θα παρατάξουν από εδώ και στο εξής την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1, το οποίο χρησιμοποιούσε ο Βαλβέρδε, όταν ήταν προπονητής των Πειραιωτών.

Επίσης, από σήμερα οι προπονήσεις της ομάδας θα είναι πρωινές. Ο Μπάντοβιτς με τον Νινιάδη θα καθίσουν στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό αν εκείνη την περίοδο θα αναζητηθεί άλλος προπονητής. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η διοίκηση να ψάχνει όλο αυτό το διάστημα για έμπειρο ξένο τεχνικό.

Προς «ναυάγιο» του Καστίγιο

Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό οδηγείται σε «ναυάγιο», αφού δεν έχει φτάσει το περιβόητο χαρτί από τη Σαχτάρ για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση και οι Ουκρανοί εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι πωλούν μονάχα τον παίκτη. Η διοίκηση της ουκρανικής ομάδας μοιάζει σα να θέλει να ταλαιπωρήσει τον Μεξικανό και να τον εκδικηθούν, αφού δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Από την πλευρά του, ο 25χρονος παίκτης δεν εμφανίζεται τόσο αισιόδοξος, αλλά ελπίζει ότι εντός της ημέρας θα βρεθεί κάποια λύση. Ο Καστίγιο προσπαθεί να βρει κάποιον τρόπο για να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Οι Πειραιώτες υποστήριξαν χθες ότι η πρότασή του ισχύει, αλλά πρέπει ο Μεξικανός να πείσει τη Σαχτάρ και να στείλει το έγγραφο. Αλλιώς δεν γίνεται μεταγραφή.

Οπως έγινε γνωστό, σήμερα θα έρθει και πάλι στην Αθήνα ο μάνατζερ που χειρίστηκε την υπόθεση για λογαριασμό της Σαχτάρ, ώστε να έχει μια νέα συνάντηση με τους «ερυθρόλευκους».

Εν αναμονή εξελίξεων για Σκόκο

Εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν εντός της ημέρας στην υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. Οι Αργεντινοί μάνατζερ του παίκτης της ΑΕΚ βρίσκονται στην Αθήνα και σήμερα (ή αύριο) θα έχουν συνάντηση με τη διοίκηση της «Ένωσης», προκειμένου να της γνωστοποιήσουν και επίσημα ότι ο πελάτης τους θέλει να αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο». Στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν τι θα συμβεί στο θέμα του 24χρονου μεσοεπιθετικού και ανάλογα θα κινηθούν. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν δικό τους τον Σκόκο και ποτέ δεν έχουν παρατήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

* Ανοιχτό είναι το θέμα της παραχώρηση του Κριστιάν Λεντέσμα στην Μπόκα Τζούνιορς. Η πρόταση της αργεντίνικης ομάδας για την απόκτηση του 31 ετών μέσου κρίνεται καλή και, σύμφωνα με πληροφορίες, το αν ο «λύκος» θα αποχωρήσει θα το αποφασίσει ο Μπάντοβιτς.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...