Εξανεμίστηκαν κι οι τελευταίες ελπίδες


Λιγοστές ήταν οι ελπίδες για τον Ντουντού να είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Τετάρτη (6/1 19:00GR), ωστόσο εξανεμίστηκαν κι αυτές. Ο βραζιλιάνος, που εξακολουθεί να πονάει στο πέλμα, γυμνάστηκε πάλι μόνος του την Τρίτη (5/1) και θα παρακολουθήσει το ντέρμπι με τις εξέδρες του Καραϊσκάκη...



...Ως εκ τούτου, δεν αλλάζει το παραμικρό στα πλάνα που έχει ετοιμάσει ο Ζίκο και ο βραζιλιάνος τεχνικός προορίζει τον Κατσικογιάννη δίπλα στον Μαρέσκα, ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει στην μεσαία γραμμή ο Ντουντού.

Από εκεί και πέρα, ο Νικοπολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξιά, ο Ραούλ Μπράβο αριστερά και οι Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας.

Στα αμυντικά χαφ ο Μαρέσκα με τον Κατσικογιάννη, όπως είπαμε, ο Γκαλέτι στην δεξιά πτέρυγα, ενώ ο Οσκαρ φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη από τον Ζαϊρί και θα είναι αυτός που θα καλύψει την αριστερή πλευρά. Ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Ντιόγκο θα κινείται λίγο πιο πίσω.

Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

*Η Μπορντό και η Τζένοα ενημέρωσαν σήμερα την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ότι εκπρόσωποί τους θα παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα με την Α.Ε.Κ.

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...