Φουλάρουν για αριστερό χαφ


Μετά το ματς με τη Λάρισα αναμένονται εξελίξεις στον Ολυμπιακό σε ότι αφορά στις μεταγραφές. Συγκεκριμένα από Δευτέρα, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν νέα από 3-4 διαφορετικά μέτωπα.
Αισιοδοξία υπάρχει για την περίπτωση του Νέρι Καστίγιο. Ο...


Μεξικανός άσος είναι δεδομένο ότι το έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και περιμένει το «πράσινο» φως από την Σαχτάρ για να έρθει στην Ελλάδα έστω και με τη μορφή δανεισμού. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να πείσει τη διοίκηση της ομάδας του να τον παραχωρήσει για ενάμιση χρόνο με την μορφή δανεισμού στους πρωταθλητές.

Νεότερα είναι πιθανόν να υπάρξουν και για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Τόσο ο Σέρβος μέσος, όσο και η Σταντάρ Λιέγης, φέρεται να έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους και με 3 εκατομμύρια ευρώ θα είναι εφικτό να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Από τα χρήματα αυτά τα μισά θέλει ο βελγικός σύλλογος για να τον αφήσει ελεύθερο και τα υπόλοιπα ο ίδιος ο παίκτης. Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί μετά την πρόσφατη επέμβαση που έκανε στο γόνατο ο Γιοβάνοβιτς.

Την ίδια ώρα πάντως, ο ίδιος ο 27χρονος άσος εκφράζει στον «Πρωταθλητή» για μια ακόμα φορά την επιθυμία του να παίξει για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Μακάρι να παίξω στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να φορέσω τη φανέλα αυτή της ομάδας, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Εγώ περίμενα και εξακολουθώ να περιμένω. Από την άλλη όμως κοιτάω το μέλλον μου. Εξετάζω όλες τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου».

Για το αν έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό πρόσθεσε: «Όχι δεν με έχει πάρει κανείς, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Δεν έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό, δυστυχώς», ενώ για την επέμβαση που έκανε στο γόνατο είπε: «Έχω αρχίσει να κάνω ήδη προπονήσεις με τη Σταντάρ στο Βέλγιο. Όσο περνούν οι μέρες ανεβάζω και ρυθμούς. Ίσως προλάβω και το ντέρμπι με την Άντερλεχτ. Είμαι μια χαρά, να μην έχει κανείς καμία αμφιβολία».

Όσο για τον Μόρτεν Πέντερσεν, τα αγγλικά δημοσιεύματα φιλοξένησαν δηλώσεις του Νορβηγού μάνατζέρ του, Ρούνε Χάουγκε που ισχυρίστηκε ότι όλα είναι φήμες και πως ο πελάτης του θα μείνει στη Μπλάκμπερν. Πάντως, ο Πίνιο Ζάχαβι μετέφερε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι μπορεί να φέρει τον Πέντερσεν στην Ελλάδα με αντάλλαγμα στον αγγλικό σύλλογο 500.000 ευρώ.

Σκόκο και Επστάιν

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό εξετάζουν και κάποιες λύσεις από την ελληνική αγορά όπως αυτή του Νάτσο Σκόκο. Η περίπτωση του Αργεντινού άσου της ΑΕΚ είναι δύσκολη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν κλείνουν το θέμα και είναι αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα. Εκτός από τον Σκόκο, έχει ακουστεί και το όνομα του Ντένις Επστάιν του Ηρακλή με κάποιες φήμες μάλιστα, να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Γερμανού μέσου έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Τέλος, ένα νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Χεσούς Ντάτολο της Νάπολι. Ο Αργεντινός διεθνής δεν έχει σταθερή παρουσία στους «παρτενοπέι», αφού από τις 13 συμμετοχές, οι επτά είναι ως αλλαγή και ψάχνεται. Στον Ολυμπιακό βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του πρώην παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...