Στη Συρία από το Ιράν γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν




Ο μικρότερος γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν, Μπακρ, εγκατέλειψε στα τέλη του Δεκέμβρη το Ιράν όπου ζούσε επί οκτώ χρόνια, για τη Συρία, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της σαουδαραβικής εφημερίδας Ασάρκ Αλ-Αουσάτ.

Ο 16χρονος Μπακρ μπιν Λάντεν, έφθασε το βράδυ των Χριστουγέννων στη Δαμασκό για να συναντήσει τη συριακής καταγωγής μητέρα του, μία από τις συζύγους του ηγέτη της Αλ Κάιντα.

Ο Σαουδάραβας υπουργός Εξωτερικών, δήλωσε το Σάββατο ότι η Σαουδική Αραβία διαπραγματεύεται με το Ιράν τον επαναπατρισμό μιας από τις κόρες του ηγέτη της Αλ-Κάιντα που έχει αναζητήσει καταφύγιο στη σαουδαραβική πρεσβεία στην Τεχεράνη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Δεκεμβρίου, η Ασάρκ αλ-Αουσάτ έγραψε ότι ένα μέρος της οικογένειας του ηγέτη της Αλ-Κάιντα, συνολικά 18 άνθρωποι, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, βρίσκονται στο Ιράν όπου ζουν υπό περιορισμό κατ΄ οίκον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...