"Εχουμε ντέρμπι"


Να κλείσουν τα αυτιά τους σε ό,τι ακούγεται για το μέλλον της ομάδας και να αφοσιωθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο σέρβος τεχνικός προπόνησε για τελευταία φορά την ομάδα, το πρωί της Πέμπτης (31/12) ενώ...



...άπαντες επιστρέφουν στη βάση το Σάββατο, καθώς την πρωτοχρονιά έχουν ρεπό. Στα αξιοσημείωτα η χρησιμοποίηση του Τζιμπούρ σε μέρος του διπλό, με τη βασική ομάδα, με τον γαλλοαλγερινό μάλιστα να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούγονται σχετικά με το μέλλον της ΑΕΚ αλλά και του Μπάγεβιτς σε αυτήν, ωστόσο αυτός προτιμά να μην παίρνει θέση, ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. "Εχουμε ντέρμπι μπροστά μας, μην ασχολείστε με τίποτα άλλο", προτρέπει και τους ποδοσφαιριστές του.

"Μπορούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να βγούμε μόνοι μας από αυτή τη δύσκολη θέση. Υπάρχει χρόνος. Πάμε στο Καραϊσκάκη μόνο για νίκη και είναι στο χέρι μας να την πάρουμε", ήταν μερικές από τις πιο χρακτηριστικές ατάκες του σέρβου τεχνικού.

Στα αγωνιστικά, ο 62χρονος προπονητής δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, εκτός των Νέμεθ και Ενσαλίβα που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία και το Σάββατο (02/01) θα δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα. Από κει και πέρα, διάταση στον προσαγωγό υπέστη ο Νίκολας Αρτσε, ενώ με ενοχλήσεις στη μέση αποχώρησε ο Χουανφράν, μετά από χτύπημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του διπλού.

Ετοιμάζει Τζιμπούρ
Σε ό,τι αφορά τον Νέμεθ τώρα, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παίξει δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επανεμφάνισης του Ραφίκ Τζιμπούρ! Ο "τρομοκράτης" συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας έχοντας επανενταχτεί σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ πλέον ο Μπάγεβιτς τον χρησιμοποιεί και στα διπλά, έστω ως αλλαγή. Στην προπόνηση της Πέμπτης (31/12) μάλιστα, ήταν από τους καλύτερους, σκοράροντας με τη φανέλα των βασικών.

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...