Στο πάγο ο Πόγκατετζ

Στο πάγο μπαίνει προσωρινά η υπόθεση του Εμάνουελ Πόγκατετζ για τον Παναθηναϊκό...

Στο πάγο ο ΠόγκατετζΕάν τις προηγούμενες ημέρες η προοπτική παραχώρησης του από τη Μίντσλεμπρο ήταν μικρή, μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στη διάρκεια της Τρίτης, συγκεντρώνει ακόμα λιγότερες πιθανότητες. Η “Μπόρο” βρισκόταν μια ανάσα από τον στόπερ της Σέλτικ Τζέρι Κάλντγουελ, όμως στο παρά ένα ο Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής προτίμησε την Πρέμιερ Λιγκ και τη Γουίγκαν.

Μπορεί η απόκτηση του να μην συνδεόταν άμεσα με την παραχώρηση του Πόγκατετζ στον Παναθηναϊκό, όμως προοριζόταν για την ενίσχυση της άμυνας της Μίντλεσμπρο. Θεωρείται απίθανο πλέον ο προπονητής Γκόρντον Στράχαν να δεχτεί την πώληση του ποιοτικότερου αμυντικού που διαθέτει, του Εμάνουελ Πόγκατετζ και να μείνει μόνο με δύο στόπερ, τους Κρις Ρίγκοτ και Ντέιβιντ Γουέδερ.

Για να συναινέσει στην παραχώρηση του 28χρονου Αυστριακού, πρέπει πρώτα να αγοράσει η Μίντλεσμπρο δύο ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας. Παράμετρος που μόνο εύκολη δεν είναι για μια αγγλική ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Τσάμπιονσιπ και μάλιστα στα μέσα Ιανουαρίου.

Στην αναμονή

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να βιαστεί να κλείσει τον Εμάνουελ Πόγκατετζ για το καλοκαίρι. Προσωρινά, ο Κώστας Αντωνίου σε συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια, θα εξετάσουν άλλες περιπτώσεις που έχουν στα υπόψη τους για το κέντρο της άμυνας. Παράλληλα, θα διατηρήσουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον 28χρονο Αυστριακό και εφόσον δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, στις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου θα στραφούν πάλι στην περίπτωση του.

Είτε για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να τον φέρουν άμεσα, είτε για να υπογράψουν προσύμφωνο μαζί του για το καλοκαίρι. Εκτός και αν στο μεσοδιάστημα η Μίντλεσμπρο εμφανιστεί διαλλακτικότερη στις οικονομικές απαιτήσεις ή αποκτήσει δύο κεντρικούς αμυντικούς, οπότε η κατάσταση θα αλλάξει άρδην.
http://prasinanea.gr/html/ent/943/ent.10943.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...