Βίντεο με "αρρωστημένες" πράξεις σε μωρά!

Ανατριχίλα ένιωσαν ακόμη και οι έμπειροι -σε τέτοια θέματα- αστυνομικοί όταν συνέλαβαν τον διεστραμμένο παιδόφιλο στην Καλλιθέα Αττικής, καθώς ο 26χρονος «απολάμβανε» να βλέπει σεξουαλικές κακοποιήσεις βρεφών, με το μεγαλύτερο να είναι επτά μηνών!

Ο νεαρός, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς και είχε πάρει πρόωρη σύνταξη. Εντούτοις, ξόδευε όλο το ποσό της, αλλά και τα χρήματα που... εξοικονομούσε επαιτώντας για να πληρώνει και να κατεβάζει βίντεο κακοποίησης παιδιών. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελία, η οποία παρέπεμψε την υπόθεση σε ανακριτή, που λόγω των προβλημάτων υγείας του άφησε τον νεαρό ελεύθερο με όρους.

Ομως, δεν ήταν ο μόνος που συνελήφθη από τους άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αλλοι εννέα ακόμα διεστραμμένοι παιδόφιλοι, που παρακολουθούσαν στις οθόνες των κομπιούτερ τους σεξουαλικές κακοποιήσεις ανυπεράσπιστων ανηλίκων, οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό των δέκα παιδόφιλων ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες, όταν οι αξιωματικοί του τμήματος της Αθήνας ενημερώθηκαν μέσω Ιντερπόλ ότι υπήρχαν συνολικά τριάντα οκτώ ηλεκτρονικά ίχνη από την Ελλάδα από χρήστες που είχαν μπει σε ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας και είχαν κατεβάσει ανάλογο υλικό, το οποίο διακινούσαν μέσω ειδικού προγράμματος και σε άλλους.

Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Twins» (Δίδυμοι). Ακολουθώντας οι «ηλεκτρονικοί Ράμπο» τα ίχνη, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δέκα παιδόφιλους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σπέτσες, Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα. Με εισαγγελικές άδειες έκαναν έφοδο στο χώρο όπου ήταν τα ύποπτα κομπιούτερ και εφόσον βρίσκονταν σε λειτουργία, συλλαμβάνονταν οι ιδιοκτήτες τους, ενώ για τους υπολοίπους σχηματιζόταν δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου κατά συρροήν και κατά συνήθεια.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο 40χρονος καθηγητής Πληροφορικής που δίδασκε σε γυμνάσιο της Πιερίας, ο οποίος διαμένει με τη σύζυγο και το παιδί τους στη Θεσσαλονίκη. Η σύλληψή του αποκαλύφτηκε αποκλειστικά από την «Espresso» την περασμένη εβδομάδα. Οπως είναι γνωστό, παρά τη βαριά κατηγορία εναντίον του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 3.000 ευρώ από τις ανακριτικές αρχές.
http://trelokouneli.blogspot.com/2010/01/blog-post_302.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...