Καταθέσεις-σοκ στη δίκη των παιδεραστών


Οι σκηνές βίας που εκτυλίσσονταν μέσα στο σπίτι της οδού Γενναδίου στο Ίλιον δεν έχουν τελειωμό, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των μαρτύρων στη δίκη για την υπόθεση παιδεραστίας, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Στο βήμα του μάρτυρα, ανέβηκε σήμερα ο Άγγελος Αμίλητος, πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών τα οποία φέρονται ότι εξέδιδε μαζί με την κόρη της η Ειρήνη Τσονοπούλου, σε ηλικιωμένους άντρες. Στην κατάθεσή του περιέγραψε τα καθημερινά βασανιστήρια που περνούσαν τα παιδιά. «Μία μέρα με πήρε τηλέφωνο ο Σπύρος Σουχλέρης και μου είπε: “Έλα σπίτι γιατί έχουμε αρνί”. Όταν έφτασα είδα τον Α., το γιο της Ειρήνης Τσονοπούλου, κρεμασμένο ανάποδα από το ταβάνι. Μια φορά τον είχε δέσει στο καλοριφέρ. Για να τον τιμωρήσει τον έβαζε να σταθεί στο ένα πόδι και τον κλείδωνε στο ντουλάπι», είπε κατηγορώντας ως υπεύθυνη την Ειρήνη Τσονοπούλου.
Ο μάρτυρας αρνήθηκε πάντως ότι ήταν μπροστά όταν ο Σουχλέρης επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά την 11χρονη κόρη της Τσονοπούλου, ενώ υποστήριξε πως δεν πιστεύει ότι ο κατηγορούμενος βίασε το κοριτσάκι.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται ένας άνθρωπος, ο οποίος μάλιστα είναι και πατέρας, να βλέπει να κρεμούν ένα παιδί ανάποδα και να μην αντιδρά», ήταν το σχόλιο του εισαγγελέα, παρατηρώντας πως ο μάρτυρας δεν έκανε απολύτως τίποτα σε όσα διαδραματίζονταν μπροστά του, όπως και όταν έβλεπε, σύμφωνα με την κατάθεσή του, την Τσονοπούλου να τραβά από το χέρι με το ζόρι την κόρη της για να την παραδώσει στον «κύριο Γιάννη».
Τέλος, διέψευσε τον ισχυρισμό της κατηγορούμενης ότι τη βίασε κι ότι το ένα παιδί το απέκτησε μαζί της
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...