Ο "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ


Του Σταύρου Μαρίνη 
Ο νέος πόλεμος troktikou-zougla ίσως έχει ευεργετικές επιπτώσεις και για τους δυο. Θα αρχίσουν να δίνουν στοιχεία για λαμογιές επιχειρηματιών και όλοι οι αναγνώστες θα μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω. Το troktiko το σκάνδαλο με τα πλαστά τιμολόγια το φέρνει συνέχεια στο φως της δημοσιότητας αλλά καμιά δικαστική Αρχή δεν δείχνει την ανάλογη ευαισθησία.


Ο Μάκης εξαπολύει βολές κατά Μπόμπολα και μάλιστα όπως μαθαίνουμε θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ στο veto της Κυριακής για όλες τις δραστηριότητες της Οικογένειας που ο Μάκης θεωρεί ότι δεν είναι σύννομες. Τα διόδια, η τραγωδία στα Τέμπη , η Αττική Οδός και ένα σωρό άλλα θέματα χρεώνονται στην οικογένεια Μπόμπολα λες και αυτή κυβερνάει τον Τόπο. Λες και οι Κυβερνήσεις δεν έχουν ευθύνη για τις επιλογές τους σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και λες και ο κόσμος δεν έχει ευθύνη που στηρίζει τα ΜΜΕ που τους ανήκουν. Μιλάμε για φαύλο κύκλο που τώρα που άνοιξε δύσκολα θα κλείσει. Άλλωστε το troktiko δεν το έχει σε τίποτα να τα χώσει ακόμα και στον Κοντομηνά γιατί στον Μπόμπολα για όσους θυμάστε τα έχει χώσει πολλές φορές. Ο Μάκης δεν έχει πει κουβέντα μέσα από την εφημερίδα του και το πόρταλ του για τον Κουρή. Έτσι όσο συνεχίζει τον πόλεμο με το troktiko και δεν αλλάζει στρατηγική θα αποδυναμώνεται η εικόνα του στα μάτια του απλού κόσμου που πριν μερικά χρόνια τον είχε Θεό. Εμείς του ευχόμαστε να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του και να τα βρει με τον πρώην Αρχισυντάκτη του γιατί αλλιώς συνέχεια θα διακωμοδείται  στο διαδίκτυο αφού το 80% των χρηστών έχει αρνητική πλέον γνώμη για αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...