AΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο άντρα που χθες το απόγευμα παρασύρθηκε με το αγροτικό του αυτοκίνητο, σε χείμαρρο που είχε δημιουργηθεί λόγω της καταρρακτώδους βροχής, στο Πέραμα του νομού Ρεθύμνου.

Ο αγνοούμενος, στην προσπάθειά του να περάσει με το αγροτικό του αυτοκίνητο, από ρυάκι, το οποίο είχε φουσκώσει, παρασύρθηκε έχοντας για συνεπιβάτη του έναν 12χρονο.

Έπειτα από λίγα μέτρα, το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε σε μια δεξαμενή, όπου εκεί ο 12χρονος βρήκε την ευκαιρία, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σώθηκε, ενώ ο άντρας παρασύρθηκε από το νερό του χειμάρρου και μέχρι αυτή την ώρα αγνοείται.

Στο μεταξύ, μέχρι και χθες το βράδυ, από τη σφοδρή καταιγίδα που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, μετά το μεσημέρι, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε τουλάχιστον πενήντα κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια, ισόγεια και καταστήματα, και επενέβη σε 25 περιπτώσεις.

Μάλιστα, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν δυο παιδιά που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο λόγω της αυξημένης στάθμης του νερού είχε ακινητοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...