"Δεν θα ξανακάνω γυμνή φωτογράφηση"


Παίρνοντας μια συνέντευξη από έναν φίλο σου μπορεί πολλές φορές να χάσεις την είδηση, επειδή θα διστάσεις να βάλεις το μαχαίρι στο κόκαλο. Ομως η περίπτωση της Ολγας Φαρμάκη είναι μια εξαίρεση. Τέσσερα χρόνια τη γνωρίζω και η ευαισθησία, η εργατικότητα και το χαμόγελό της είναι συστατικά του χαρακτήρα της...


που δεν λείπουν ποτέ. Το πιο σέξι κορίτσι της showbiz μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» και αποκαλύπτει τα μυστικά του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, αλλά και τον λόγο που δίστασε να κάνει το ευρωπαϊκό τηλεοπτικό βήμα στην Ιταλία. Θέλει να κάνει οικογένεια και ξέρει πολύ καλά πώς να ανεβάζει τις μετοχές της σε μια περίοδο που η κρίση έχει κάνει μεγάλη ζημιά και στον χώρο του μόντελινγκ.

Η Ολγα γεννήθηκε στο Αγρίνιο και σήμερα συμπληρώνει τα είκοσι πέντε χρόνια της. Η κυρία Μαρία και ο κύριος Παντελής με καμάρι παρακολουθούν την πορεία της τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην Αθήνα. Εχει τρία αδέρφια. Τη Γωγώ, που ακολουθεί το επάγγελμα της ηθοποιού, τον Κώστα και τον Μανούσο, που είναι οι φύλακες-άγγελοί της. Λέων στο ζώδιο, πέρασε όμορφα παιδικά χρόνια και στο σχολείο ήταν μέτρια μαθήτρια. Τα αγόρια μέχρι και το τέλος του Γυμνασίου δεν την ενοχλούσαν, αλλά στο Λύκειο άρχισε να ρίχνει «χυλόπιτες» και να είναι πολύ προσεκτική μαζί τους. Σπούδασε στην Αρτα Γεωπονία χωρίς να πάρει το πτυχίο της και το ταξίδι της στην Αθήνα ένα απόγευμα χειμωνιάτικο του 2006 απλώς της άνοιξε τις πόρτες διάπλατα για μια λαμπρή καριέρα. Συμμετοχή στα καλλιστεία Playmate, ένα από τα κορίτσια του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Μεγάλο παζάρι» και συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη για τρεις σεζόν είναι γραμμένα στο βιογραφικό της μέχρι σήμερα.

- Θεωρείς ότι είσαι το πιο σέξι κορίτσι της showbiz;
Δεν νιώθω έτσι και έρχομαι σε αμηχανία όταν πολλά άτομα από τονν χώρο μου δίνουν αυτό το χρίσμα. Ασφαλώς χαίρομαι και θα ήταν ανόητο να πω το αντίθετο. Κάνω ωραίες δουλειές και προσπαθώ να νιώθω εγώ καλά με το αποτέλεσμα που βγαίνει. Εχω βγάλει αρκετά χρήματα από τις φωτογραφήσεις και δεν μπορώ να αποποιηθώ το σέξι μοντέλο και τη διάθεση που πρέπει να έχω στη δουλειά μου. Σέβομαι τον εαυτό μου και γι’ αυτό έχω αποφασίσει να μην ξανακάνω ποτέ γυμνή φωτογράφηση.

- Ο παράγοντας τύχη τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
Οσο ταλέντο και αν έχεις, αν δεν έχεις και την τύχη να σε συνοδεύει, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Εχω κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από ό,τι περίμενα όταν κατέβαινα από το Αγρίνιο για να δουλέψω σε κλαμπ ως χορεύτρια. Δούλεψα σκληρά όμως, και ακόμη το κάνω, για να πετύχω στον χώρο αυτό. Φέτος απέχω και από την τηλεόραση και ασχολούμαι με το ραδιόφωνο κάνοντας εκπομπή στον Ρυθμό, που είναι κάτι καινούργιο για μένα. Το δοκίμασα για να δω εάν μπορώ να το καταφέρω και δόξα τω Θεώ όλα πάνε υπέροχα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μάκη Πουνέντη γι’ αυτό!

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...