ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΘΕΜΟΥ-ΜΑΚΗ


Για γέλια η άτυπη κόντρα Θέμου-Μάκη επειδή οι εκπομπές τους παίζουν απέναντι. Ψυχαγωγία εναντίον ενημέρωσης και κυρίως καταγγελίας σε εποχές που η ενημέρωση υποχωρεί ο κόσμος πρέπει να δώσει την τελευταία του μεγάλη μάχη εάν δεν θέλει να γεμίσει η tv καλλίγραμμες μοντέλες που θα χορεύουν χωρίς άποψη!!!!!!!


Το έχουμε ξαναπεί ότι δεν βάζουμε τίποτα πάνω από την δημοσιογραφική ιστορία των εκπομπών του Μάκη. Όσοι δεν το έχουν καταλάβει δεν φταίμε εμείς. Θα παραμείνουμε κριτικά απέναντι στην σημερινή του οπισθοχώρηση και όχι εναντίον φυσικά των εκπομπών του που χάρισαν σε πολλούς συμπολίτες μας την αίσθηση ότι κάποιος τους δικαίωσε παρουσιάζοντας το θέμα τους στην μικρή οθόνη. Για τον Θέμο ξέρουμε ότι βλέπουμε και διαβάζουμε μέσα από τα κείμενά του. Έξυπνοι είμαστε ή μάλλον δεν είμαστε και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να κρυφτούμε ή να λέμε άλλα από αυτά που πιστεύουμε. Για εμάς η ύπαρξη και μόνο εκπομπών σαν την ΖΟΥΓΚΛΑ και τον ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ είναι κατάκτηση που δεν πρέπει να χαθεί και δεν θα θέλαμε κανέναν Κουρή να λογοκρίνει τις εκπομπές αυτές έλα όμως που τα πράγματα είναι έτσι. Έστω όμως και κουτσουρεμένες τις προτιμάμε από την ψυχαγωγία και κυρίως από όσους θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να εισπράττουν   εκ ευρώ τα οποία διακινούν σε σακούλες και τα καταθέτουν σε τράπεζες χωρίς ποτέ κανείς να μάθει ποιος έδωσε στον Θέμο 5 εκ ευρώ και γιατί; Για τα 15 εκ ευρώ που πήρε ο Μάκης από τον Μπόμπολα για την εξαγορά του μεριδίου του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να πούμε μόνο ότι θα έπιαναν περισσότερο εάν zougla.gr και veto δεν ήταν απλώς άλλα δυο μέσα που προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα αλλά έκαναν την διαφορά. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται αλλά δεν πειράζει υπομονή αυτά έχουν τα πολλά χρήματα. Όταν τα αποκτάς δεν κάνεις ποτέ αυτό για το οποίο ξεκίνησες , γίνεσαι και εσύ μέρος του προβλήματος αλλά και του συστήματος που ήθελες κάποτε να ανατρέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...